Wist je dat? #9

Vragen & Antwoorden

Wat is het beste gevoel ter wereld?

Dat is dan toch wel gelukkig, gezond en verliefd zijn.

Wie staan er op je favoriete foto?

Op dit moment is dat toch een foto van mij en mijn vriend. Ik haat het om op foto’s te staan. Grinning Face with Sweat on WhatsApp 2.20.206.24 Dus het is al heel wat dat er een favoriete foto is. Andere foto’s zijn van familie en van mijn ondertussen overleden katten.

Is er voor alles een juiste plaats en tijd?

Dat denk ik wel. Uiteindelijk komt alles wel goed. Soms duurt het alleen even wat langer dan we zouden willen.

Wat was de mooiste bruiloft die je hebt bezocht?

Ik heb in totaal nu vier bruiloften mee mogen maken en ik vond ze allemaal even mooi en bijzonder op hun eigen manier. Misschien dat de mooiste nog moet komen. Smiling Face with Halo on WhatsApp 2.20.206.24

In welk boek had je graag een rol willen spelen?

Ondanks dat ik echt van lezen hou, zou ik zelf geen rol willen spelen in een boek. Juist omdat ik mij zo lekker kan verliezen tijdens het lezen en alles om mij heen vergeet. Al zou ik soms wel willen dat sommige personages in het echt bestonden. Winking Face on WhatsApp 2.20.206.24

Vind je het belangrijk om stil te staan bij een bijzondere data?

Ja zeker, op sommige datums die voorbij bijzonder zijn -positief of negatief- denk ik altijd even terug naar dat moment.

Like je wel eens berichten op Facebook die je eigenlijk helemaal niet leuk vindt?

Eigenlijk niet, als ik het niet leuk vind dat ben ik heel simpel. Maar dan like ik het gewoon niet. Heeft ook niet zoveel nut, toch? Thinking Face on WhatsApp 2.20.206.24

Wat is het ergste waarover je hebt gelogen?

We hebben allemaal wel eens een leugentje om eigen bestwil toch. Winking Face on WhatsApp 2.20.206.24 Dus dat ga ik ook zeker hier niet vertellen… Zipper-Mouth Face on WhatsApp 2.20.206.24

Zou je terug naar vroeger willen?

Ja en nee. Opzich zou ik best mijn schooltijd willen overdoen. Meer voor mezelf opkomen en betere keuzes maken. Aan de andere kant heeft het mij ook gemaakt tot wie ik nu ben. En ik ben best tevreden met mijzelf.

Ben je geworden wat je vroeger wilde worden?

Nee, totaal niet. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.20.206.24 Ik wilde namelijk binnenhuisarchitect worden. Laat je daar nou voor moeten kunnen tekenen, en als ik iets niet kan dan is dat het wel. Grinning Face with Sweat on WhatsApp 2.20.206.24 Om eerlijk te zijn weet ik nog steeds niet precies wat ik wil doen, dat is best lastig soms. Gelukkig heb ik nu een jobcoach en gaan we daar samen naar kijken. Door mijn (chronische) schouder blessure heb ik gelukkig ook nog even de tijd om daar achter te komen.

Bedankt voor het lezen van deze vragenlijst. Waarschijnlijk is het de laatste van dit jaar. Al zal ik in 2021 zeker weer gaan terug komen om nieuwe vragen voor jullie te beantwoorden. Hebben jullie zelf vragen? Stel ze dan gerust en ik zal ze zo snel mogelijk beantwoorden.

Hoeveel sterren geef jij deze Wist Je Dat? Smiling Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.206.24

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(Nog geen waarderingen)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties