Wist je dat? #8

Ik had beloofd om sneller de nieuwe Wist je dat? online te zetten. Helaas kwam het er niet van. Maar nu heb ik weer 10 vragen beantwoord. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden om te lezen.

Vragen & Antwoorden

Hoe vaak schrijf je met de hand?

De laatste tijd niet zo heel veel meer. Ik probeer het wel maar ik merk wel dat ik sneller kramp krijg in mijn hand dan vroeger.

Wanneer ben je voor het laatst in een pretpark geweest?

Dat was in augustus 2018. Ik ben toen met een vriendin en haar gezin een dagje naar de Efteling geweest.

Wanneer is de wereld op haar mooist?

Dat is een goeie vraag, want ik deze dat iedereen daar anders over denkt. Voor mij zou het zijn als er geen oorlog is, niemand honger heeft en iedereen een gezond en gelukkig leven heeft. Maar ja, dat is iets waar we alleen over kunnen dromen. Pensive Face on WhatsApp 2.20.198.15

Ben je een vooruit- of achteruitdromer?

Vooruit. Ik ben best wel iemand die graag weet waar ze aan toe is. Dus ik plan ook graag. Dat maakt het soms lastig. Maar hé, dromen mag. Winking Face on WhatsApp 2.20.198.15

Op wie was je onlangs jaloers?

Hmm. Thinking Face on WhatsApp 2.20.198.15 Om eerlijk te zijn op niemand. Of ik weet het gewoon niet meer. Grinning Face with Sweat on WhatsApp 2.20.198.15 Ik ben ook niet heel erg jaloers aangelegd, zal daar wel door komen.

Hoe gaat het met je liefdesleven?

Heel erg goed op dit moment. Ik heb een hele lieve vriend waar ik graag mee samen ben en leuke dingen doe.

Wat is je favoriete maaltijd van de dag?

Dan kies ik toch voor het avond eten. Ontbijten doe ik bijna niet. (Slecht, I know) En lunch is bijna altijd het zelfde. Face with Tears of Joy on WhatsApp 2.20.198.15

Geloof je in leven na de dood?

Daar kan ik heel kort over zijn. Nee daar geloof ik niet in.

In hoeveel huizen heb je gewoond?

Ik woon nu in mijn vierde woning. Van de eerste weet ik niet veel meer. De tweede heb ik tot mijn 21ste gewoond, toen ging ik op mezelf wonen. Daarna nog 1x verhuisd i.v.m. sloop. Deze woning moet ik ook gaan verlaten i.v.m sloop. Al hoop ik dat mijn vriend en ik eerder al een huisje samen hebben gevonden.

Waarvoor ben je je ouders dankbaar?

Voor heel veel dingen. Ze hebben zoveel voor mij gedaan en mij zo goed als zij konden op gevoegd. En nog steeds ben ik ze dankbaar voor alle dingen die zij nog steeds doen. Smiling Face with Hearts on WhatsApp 2.20.198.15

Bedankt voor het lezen en tot volgende maand weer!

Hoeveel sterren geef jij deze Wist Je Dat? Smiling Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.206.24

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(Nog geen waarderingen)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties