Wist je dat? #7

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Wist je dat? heb geschreven. Nu met mijn nieuwe website wil ik dit weer gaan oppakken. En daarom heb ik weer 10 nieuwe vragen voor jullie beantwoord.

Vragen & Antwoorden

Was je gelukkig als puber?

Soms wel en soms niet. Denk dat iedereen het wel herkent. School vond ik niks, omdat ik gepest werd. Maar met mijn vrienden dat ik het dan weer wel erg leuk. Ik zou die tijd zeker niet willen herbeleven.

Weet jij wanneer het tijd is om te vertrekken?

Deze vraag kan je op meerdere manieren beantwoorden. Maar als het in groepsverband is en ik mijzelf te veel voel dan weet ik zeker wanneer het tijd is om ervandoor te gaan. Winking Face on WhatsApp 2.19.352

Huil je makkelijk in het bijzijn van anderen?

Het ligt er echt aan waarom ik moet huilen. Is het een verlies van een dierbare of een dier, ja dan kan ik dat makkelijk. Maar is het een gevoelskwestie. Nee, dan kruip ik liever in een hoekje en ben ik graag alleen.

Wat herinner je nog van de kleuterschool?

Eigenlijk helemaal niks meer. Thinking Face on WhatsApp 2.19.352

Welke vraag is je te vaak gesteld?

Voordat ik een relatie kreeg, werd mij vaak gevraagd wanneer ik eens aan de man ging. Of zelfs wanneer ik ging trouwen. Soms een beetje vervelend want vond het toen wel prima om alleen te zijn. Nu ben ik natuurlijk super blij met Sven in mijn leven. Beaming Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.19.352

Kun je makkelijk loslaten?

Een stuk makkelijker dan ik dat vroeger kon. Maar het ligt er nog steeds aan om welk onderwerp het gaat. Soms is het toch lastig om iets los te laten.

Ben je weleens teleurgesteld in mensen?

Oh zeker wel. Soms heb je bepaalde verwachtingen en/of afspraken. En als die dan niet gaan zoals je verwacht dan kan dat zeker een teleurstelling opleveren. Gelukkig duurt dat vaak niet heel lang.

Sta je vaak stil bij hoe dingen gemaakt worden?

Nee totaal niet. Soms vind ik het wel interessant om op tv te zien hoe dingen gemaakt worden.

Wanneer heb je voor het laatst champagne gedronken?

Jeetje, dat is echt lang geleden. Want ik vind het echt niet te drinken. Face with Tears of Joy on WhatsApp 2.19.352

Wanneer had je eerder je grenzen moeten aangeven?

Pff, nou meer wanneer niet. Lange tijd liet ik echt veel te veel toe. Dat is ondertussen wel veranderd maar ik heb een periode gekend dat mijn emmer echt overliep.

Hoeveel sterren geef jij deze Wist Je Dat? Smiling Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.206.24

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(Nog geen waarderingen)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties