Wist je dat? #12

Vragen & Antwoorden

Wat zou je nog tegen die ene pestkop willen zeggen?

Eigenlijk helemaal niks. Het is gebeurd en ik laat het verleden ook graag het verleden zijn.

Van welke bioscoopfilm heb je enorm genoten?

Ik ga echt bijna nooit naar de bioscoop. De laatste was Alles is zoals het zou moeten zijn en dat vond ik wel een erg leuke film.

Verzwijg je weleens aankopen voor je partner?

Nee dat doe ik niet. Mits het een cadeau voor hem is, dan is het een ander verhaal. Winking Face on WhatsApp 2.20.206.24

Luister je goed naar je lichaam?

Meestal wel maar niet altijd. Dan moet ik gewoon doorgaan van mezelf. Terwijl mijn lichaam toch echt aangeeft dat het genoeg is. Ach ja, ben een beetje eigenwijs soms. Grinning Face with Sweat on WhatsApp 2.20.206.24

Is het gras altijd groener bij de buren?

Nee zeker niet. Ik heb een fijn leven met lieve familie en vrienden om mij heen. Nog iets meer vrijheid van de overheid krijgen en ik ben tevreden. Smiling Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.206.24

Wat voor type ruziemaker ben je?

Ik ben iemand van woorden, niet van geweld. Als ik echt boos ben dan ga ik trillen en krijg ik tranen in mijn ogen. Nou moet je wel heel ver gaan om echt ruzie met mij te krijgen. Grinning Face with Sweat on WhatsApp 2.20.206.24

Ben je ooit ergens geweest waar je alleen maar zand of water om je heen zag?

Nee niet met alleen 1 van beide. Ik ben wel eens op een boot geweest om dolfijnen te spotten. Maar toen zag ik naast heel veel water ook andere boten en rotsen.

Waar let je op als je iemand voor het eerst ontmoet?

Dat ligt er echt aan op welke manier ik iemand ontmoet. Maar ik probeer altijd wel te kijken wat de persoon uitstraalt.

Wat is je favoriete plek op internet?

Mijn eigen website, sociale media en Discord.

Met wie zoende je voor het eerst?

Jeetje, dat is een hele goeie vraag. Grinning Face with Sweat on WhatsApp 2.20.206.24 Veel te lang geleden. Ik weet dat het een jongen van de camping was, maar wat zijn naam was. Woman Shrugging: Medium Skin Tone on WhatsApp 2.20.206.24 Zoveel indruk heeft het dus gemaakt. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.20.206.24

Bedankt voor het lezen en tot volgende maand weer!

Hoeveel sterren geef jij deze Wist Je Dat? Smiling Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.206.24

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties