Wist je dat #10

Het is de 15de van de maand. En ik wil toch gaan proberen om elke maand op deze dag een nieuwe Wist Je dat? met jullie te gaan delen. In ieder geval voor het komende jaar. Alvast veel lees plezier!

Vragen & Antwoorden

Heb je veel vrienden?

Nee, ik heb niet veel vrienden. Maar de vriendschappen die ik wel heb koester ik daarom extra. Smiling Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.206.24

Zijn mensen van nature goed?

Ik vind dit een lastige vraag. Want ik hoop het altijd wel, maar denk toch dat het helaas niet altijd het geval is. Thinking Face on WhatsApp 2.20.206.24

Welke cocktail beschrijft jou het best?

Eentje die geen alcohol bevat. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.20.206.24 Ik drink zo goed als geen alcohol dus over cocktails kun je mij ook beter niks vragen. Maar mocht je er eentje weten, dan hoor ik het graag!

Met wie ben je graag samen?

Met mijn vriend Sven. Smiling Face with Hearts on WhatsApp 2.20.206.24 Nog steeds (ondanks de lockdown en het thuis zitten) hebben wel elkaar genoeg te vertellen.

Bij welk tv-programma zap je meteen verder?

Ruzie met de buren of hoe dat ook mag heten op SBS6, dat die rechter erbij komt. Vreselijk vind ik dat. See-No-Evil Monkey on WhatsApp 2.20.206.24 Ook al zijn er wel meer programma’s wat ik meteen verder zap, al weet ik ze even niet uit mijn hoofd. Grinning Face with Sweat on WhatsApp 2.20.206.24

Voel je je bij sommige mensen heel onzeker?

Oh ja dat gebeurd zeker wel eens. Gelukkig een heel stuk minder dan vroeger, ligt ook erg aan het karakter van de persoon waar ik me bevind. Of bijvoorbeeld bij een nieuwe baan/baas.

Hoe houd je het leven spannend?

Nou op dit moment is dat een behoorlijke uitdaging kan ik je zeggen. En bijna niet te doen. Door de lockdown is er niks te doen. Dus ik weet het eigenlijk niet heel goed. Thinking Face on WhatsApp 2.20.206.24

Zou je ooit meedoen aan een talentenjacht?

Nee nooit van mijn leven. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.20.206.24 Ik heb niet echt een talent wat ik zo nodig zou willen showen aan mensen.

Wat houdt je ‘s nachts wakker?

Gelukkig slaap ik de laatste tijd best wel goed. Maar soms gebeurd het wel dat ik ergens wakker van lig. Van de week b.v. was mijn hoofd zo druk met dingen bedenken voor mijn website dat ik het echt moest gaan opschrijven. Anders ben ik weer bang dat ik het ga vergeten, en ja dan val ik echt niet in slaap.

Ga je graag naar de kapper en de schoonheidsspecialist?

Normaal ga ik alleen naar de kapper, en ook alleen als het nodig is. Op dit moment zou ik echt heel graag naar de kapper toe willen. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.20.206.24 Schoonheidsspecialist bezoek ik nooit. Lijkt wel overigs wel eens leuk om te doen.

Bedankt weer voor het lezen van mijn vragenlijst. Volgende maand op de 15de komt er weer een nieuwe lijst online! Hopelijk tot dan. 

Hoeveel sterren geef jij deze Wist Je Dat? Smiling Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.206.24

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties