Welkom op Jen’s Place

Welkom op mijn website. Sommige van jullie zullen mij wel kennen van Jenny’s Boeken Blog. Omdat ik ook meer wil gaan bloggen en niet alleen recensies wil schrijven, ben ik deze website begonnen. Bijna alle berichten die je kon lezen op JBB zijn mee verhuisd naar deze website.

Op de homepagina zullen de 10 nieuwste berichten komen te staan. Alle oudere berichten zijn terug te vinden onder de hoofdcategorie in het menu. Hieronder zie je een lijstje met welke subcategorieën er onder welk hoofdcategorie valt.

Er zijn nu al een paar nieuwe blogs te vinden hier op de website die niet op JBB hebben gestaan. Zoals:
– Vliegtuig spotten
– Bunkerroute wandelen
– Wist je dat? #7
– Film: Verliefd op Cuba
– Vakantieblog
– Recensie: Shamaan van de zwarte dood

Natuurlijk zullen er vanaf nu blogs en ook zeker recensies bij gaan komen. Beaming Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.19.352

Onderin de footer kun je zien welk boek ik op dit moment aan het lezen ben. Als je op de naam klikt, zal de cover foto tevoorschijn komen. Ook kun je daar mijn reading challenge zien.

Veel plezier op de website en hopelijk tot ziens!

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties