Vliegtuig spotten

Vorige week was het een warme dag. Omdat we toch iets wilden doen besloten we richting de Polderbaan van Schipol te rijden. Dat is hier niet zover vandaan en daar heb je een spottersplek. We komen daar wel vaker maar nu waren we er overdag heen gegaan.

Het was er erg druk maar gelukkig had ik genoeg ruimte om te kijken naar de vliegtuigen die opstegen. Er kwam van alles langs maar vooral kleine vliegtuigen van de KLM zelf. Die gingen zo snel dat het lastig was om die op de foto te zetten. Want ja, ik heb geen professionele camera maar gewoon een telefoon camera. 

Er stond ook een patatkraam, we besloten iets te eten te halen. Wat ik uit eindelijk in de bloed hete auto heb op gegeten omdat er toch best veel wespen waren. En als ik ergens panisch voor ben, zijn het wel wespen.

Op een gegeven moment was er een rust moment bij het opstijgen van de vliegtuigen. En omdat het zo warm was besloten wij ook naar huis te rijden. In de avond zijn we nog terug gegaan. Toen was het gelukkig een stuk koeler en minder druk.

Mocht je in de buurt zijn van Schiphol zijn dan kan ik het zeker aanraden om naar 1 van de spottersplekken te gaan. Het is erg mooi om te zien en je bent er ook even uit. Wij rijden wel vaker in de vooravond naar de Polderbaan als deze in gebruik is, gewoon om even te kijken en te ontspannen.

Hoeveel sterren geef jij deze blog? Smiling Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.206.24

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(Nog geen waarderingen)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties