Vakantieblog

07-09-2020
Maandag
Dag 1

Vandaag was het eindelijk zover, vakantie. Wat keek ik daar naar uit zeg. Gewoon even een weekje weg en niks moeten maar genieten. Mijn ouders waren in maart dit jaar, 40 jaar getrouwd en hadden daarom een huisje geboekt op CenterParcs. Het park waar onze vakantie naar toe ging was de Kempervennen. Mijn ouders gingen op eigen gelegenheid naar het park toe.

Rond 12:30 uur zijn Sven en ik gaan rijden. De heenweg duurde bijna 2 uur en was goed te doen. Niet te druk op de weg dus we konden lekker doorrijden. De auto was vol geladen met onze koffers en boodschappen. (volgens mij hebben we boodschappen voor minimaal 3 weken mee) Face with Tears of Joy on WhatsApp 2.19.352 Toen we op het park aankwamen moesten we even een kwartiertje wachten tot we erop mochten. We zijn wel 3x langs het huisje gereden omdat het plaatje gewoon niet zichtbaar was. See-No-Evil Monkey on WhatsApp 2.19.352 Toen we het huisje gevonden hadden, hebben Sven en ik de auto uit geladen en de boodschappen voor een groot deel opgeruimd. We wilden de auto op de parkeerplaats zetten maar kwamen mijn ouders tegen. Dus hun koffers mee genomen en bij het huisje afgezet. Uiteindelijk auto geparkeerd en zijn Sven en ik met een trage pas terug naar het huisje gewandeld. Je komt dan steeds langs de otters en de kinderboerderij.

Omdat het toch een lange reis was hebben we eerst wat gedronken op de plaza. En traditie getrouw moesten daar ook bitterballen bij. Grinning Face with Sweat on WhatsApp 2.19.352 Na het drankje zijn we naar het huisje gegaan, wat gelukkig lekker dichtbij het Market Dome ligt, en hebben we nog wat gekletst en gezeten. Daarna zijn we uit eten gegaan. Het was een ala carte restaurant. Veel te veel gegeten natuurlijk, oepsie haha. In de avond hebben mijn ouders lekker tv gekeken. Sven en ik gingen nog een stukje wandelen. Er was live muziek op de plaza, dus ik dacht we gaan nog wel even binnen kijken. Er waren 3 jonge vrouwen aan het zingen, vals dat het was! Face with Hand Over Mouth on WhatsApp 2.19.352 Ondanks dat was het wel gezellig, en dat is het belangrijkste. Die avond zijn we niet te laat gaan slapen omdat dinsdag wel een drukke dag zou worden.

08-09-2020
Dinsdag
Dag 2

Ik werd wakker van de wekker. Best wel een beetje brak want ja, ik slaap de eerste nacht altijd rottig. Gelukkig had Sven wel goed geslapen, daar was ik allang blij om. Wat ook traditie is, is dat mijn vader en ik altijd in de ochtend verse broodjes halen. Zo dus ook deze ochtend. Gelukkig was het niet druk in de winkel en waren wij zo weer terug bij het huisje.

Door de corona moet je nu het zwemmen reserveren en mag je niet langer dan 1.5 uur zwemmen. Ik had al geboekt voor deze dag om 11:30 uur. Je moet via buiten het zwembad in. Er is geen mogelijkheid om een kluisje te gebruiken en ook niet om je om te kleden, omdat je meteen het zwembad in komt. Opzich zijn er genoeg stoelen beschikbaar waar je, je spullen neer kan zetten. Maar ik neem geen waardevolle spullen mee. Mijn moeder gaat nooit mee zwemmen, is veel te warm voor haar. De tijd gaat best snel, en ondanks de looproutes enzo is het best goed geregeld.

Na het zwemmen maar meteen onder de douche gesprongen om daarna richting het centrum te gaan voor boodschappen samen met Sven en moeders. Valkenswaard heeft nog best een leuk centrum. Sven en ik waren even samen verder gelopen terwijl mijn moeder in het zonnetje op ons wachtte. Toen snel naar de supermarkt. Natuurlijk ook hier weer veel te veel gekocht. Face with Tears of Joy on WhatsApp 2.19.352

In de avond hebben we lekker gekookt en gegeten. De mannen wilde de open haard wel aan, lekker vuurtje maken en hebben we nog gekaart. En veel gelachen. Sven en ik hebben nog een korte wandeling gedaan over het park en zijn toen ook gaan slapen.

09-09-2020
Woensdag
Dag 3

Het eerste deel van deze dag verliep het zelfde als de dinsdag. Broodjes halen, ontbijten, zwemmen, douchen. Maar nee, toen gingen we geen boodschappen halen. Face with Tears of Joy on WhatsApp 2.19.352

We wilden in de middag gaan midgetgolfen. Toen we bij het sportcafé aankwamen kregen we te horen dat het vol was. Want ook dit, net zoals alles, moesten we eerst reserveren. En dat waren we natuurlijk vergeten. In het sportcafé hingen dartborden. Sven wilde wel tegen mijn vader darten. Dus daar een drankje gedaan en de heren hebben gedart.

We zijn daarna maar terug naar het huisje gegaan en zijn we weer gaan kaarten. De tijd vloog voorbij en voor we het wisten, was het tijd voor avondeten.

De heren hebben het avondeten verzorgd. Die vermaakte zich prima in de keuken. Squinting Face with Tongue on WhatsApp 2.19.352

Na het eten zijn we naar de plaza gegaan. Er was Crazy bingo. Gelukkig waren we optijd, want het zat al behoorlijk vol. Ik had 4 consumptie bonnen gekregen omdat ons huisje bij aankomt niet helemaal schoon was. Daar kon je iets te drinken en gebak mee bestellen. Daar hebben mijn moeder en ik natuurlijk gebruik van gemaakt. Moeders had gekozen voor appelgebak met koffie en ik had een chocolade punt met verse chocolademelk. Dus een bom aan suiker. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.19.352 Het was echt te veel voor mij. Grinning Face with Sweat on WhatsApp 2.19.352 Ik had dit keer voor witte chocolade gekozen. Maar melk chocolade is toch wel lekkerder.

Daarna begon de Crazy bingo. Alleen mijn moeder en ik speelden mee. Er zijn 4 rondes en bij sommige rondes worden er mensen op het podium geroepen om te helpen. De eerste ronde bestond uit balletjes vrij spelen door stokken uit een paal te halen. Op die stokken stonden nummers en die kon je dan afstrepen. Eerst speel je voor een rij en dan voor de volle kaart. Met de rijtjes was ik er steeds bijna.

Bij de tweede ronde ging 1 van de 2 die het presenteerde op een fluitje spelen. Dan moest je liedjes raden en hopen dat die op je bingo kaart stond. Ook hier had ik wel bijna het rijtje.

Bij de derde ronde werden er kinderen op het podium gevraagd. Die mochten kaartjes omdraaien met plaatjes erop. Dat deden ze erg leuk, voor de kinderen ook. Die kregen een kaartspel toen het afgelopen was. Zo leuk om te zien hoe blij een kind kan zijn met een kaartspel. Grinning Squinting Face on WhatsApp 2.19.352 Deze ronde ging niet zo goed bij mij.

In de vierde ronde werd er een reuze mikado spel gedaan. Op die stok stonden ook weer nummers die je kon afstrepen. Helaas ook weer geen prijs.

Na elke ronde werd er met een soort schijf een kop of munt gedraaid. Die mocht je dan afstrepen. Ik had ze alle 4! Dus ik dacht, ik mag mee doen aan het finale spel. Ja, dag dag, dus niet. Je moest ze namelijk wel op de juiste volgorde hebben. En dat had ik natuurlijk niet. Het was een erg gezellige avond zonder winst. Maar ach, dat geeft ook niet.

Na de Crazy bingo zijn we terug gegaan naar het huisje. We hebben nog gekaart. Verrassend. Face with Tears of Joy on WhatsApp 2.19.352 Ik ben vroeg naar bed gegaan want ik was echt op. Al met al was dit ook een hele gezellige dag.

10-09-2020
Donderdag
Dag 4

Deze dag hebben we rustig aan gedaan. Geen vroege wekker maar een beetje uitslapen. Lekker broodjes gehaald en ontbeten. Vandaag een dagje zwemmen overgeslagen. Na het ontbijt zijn Sven, mijn moeder en ik naar Valkenswaard gegaan voor nieuwe boodschappen. We hadden al een weggooi BBQ gehaald. Vandaag hebben we het vlees en alles wat erbij hoort ingeslagen.

Na het boodschappen doen wilden Sven en ik de natuurwandeling gaan lopen. Dat is een wandeling op het park zelf van ongeveer 2.5 uur. (volgens internet dan) Ik had een foto gemaakt, maar toch was het niet helemaal duidelijk waar je nou precies moest beginnen. We zijn eerst terug naar het huisje gelopen omdat ik toch best wel trek had. Moeders was zo lief om al een broodje te maken. Die mee genomen toen weer terug naar de receptie om te vragen hoe het precies zit met de route. Uitleg gekregen en ook de route op papier. Blijkbaar moesten we vlakbij ons huisje beginnen. Je komt als eerste bij een heel groot meer. Er zouden paaltjes moeten zijn die de weg wijzen. Nou je raad het al, de paaltjes waren amper te zien. Grinning Face with Sweat on WhatsApp 2.19.352 We zijn daardoor ook veel te ver gelopen en waren het meer bijna rond.

Toch maar terug gelopen en gelukkig kwamen we mensen tegen die ook deze route aan het bewandelen waren. Die konden ons de juiste kant op sturen en wij hun. Daarna was de route zeker beter aangegeven. Tot punt 8. Daarna waren de paaltjes ook ineens foetsie. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.19.352 We hebben de route dus ook niet afgemaakt. Maar het was zeker mooi om te zien en leuk om te doen. En we waren denk ik toch 2.5 uur onderweg al. We besloten om later in de week het andere stuk nog te gaan lopen.

Eenmaal terug in het huisje hebben we nog even lekker gezeten en wat tv gekeken. Daarna zijn we gaan eten. We hadden voor in de avond een bowlingbaan gereserveerd. Mijn ouders komen al jaren bij CenterParcs en daarom hadden zij coupons gekregen, die je o.a. voor het bowlen kon inleveren. Gelukkig ook maar, want de onderhoud van de banen is niet het geld waar wat ze er normaal voor vragen. Al maakte dat voor ons nu niks uit. Het voordeel van corona is dat je geen ballen hoeft te delen. Je mocht met je eigen schoenen bowlen maar ik had toch schoenen gepakt. Want met mijn eigen schoenen was ik alle kanten op gegaan behalve de goeie. See-No-Evil Monkey on WhatsApp 2.19.352 Officieel mocht je ook geen ballen van andere banen pakken. Beetje stout maar ik heb het toch gedaan. Anders was er geen bal waar ik mee kon gooien, de rest was veel te zwaar. Zipper-Mouth Face on WhatsApp 2.19.352 Sven had gewonnen met 96 punten. Dat konden wij niet eens meer inhalen. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.19.352 Al met al toch een geslaagd uurtje bowlen.

Eenmaal in het huisje hebben we de kaarten er maar weer bij gepakt. Grinning Squinting Face on WhatsApp 2.19.352 We speelden heel veel UNO en soms deden we 31en. De tijd vliegt dan weer voorbij. Toch zijn Sven en ik nog even gaan naar de plaza gegaan. Er was live muziek en dit keer was het goed te doen. Geen valse noot gehoord. We hebben ook nog even een rondje gewandeld voor het slapen gaan. We zagen toen weer 2 hazen, die zaten steeds in de buurt van het huisje.

11-09-2020
Vrijdag
Dag 5

Vandaag konden we vroeg al zwemmen. We besloten daarom om na het zwemmen verse broodjes te gaan halen en dan pas te gaan ontbijten. In het zwembad was het niet zo heel druk. Veel jonge gezinnen. Toch was het wel lekker om weer te zwemmen.

Na het zwemmen eerst lekker ontbeten en wezen douchen. We moesten wel een beetje opschieten want we gingen vandaag midgetgolfen. Sven en mijn vader gingen de spullen ophalen. Mijn moeder en ik liepen toen al richting de baan. Die aan het einde van ons straatje lag. Lekker dichtbij dus. Mijn moeder speelde niet mee maar hield onze scores bij. Opzich ging het best goed, want ja we hadden het al heel lang niet meer gedaan.

Het was nog best een lange baan, met 18 holes in totaal. We bleven redelijk bij elkaar in de buurt met aantal slagen. Soms vloog iemand van ons een beetje uit de bocht. Grinning Face with Sweat on WhatsApp 2.19.352 Dit keer had mijn vader gewonnen met 74 punten. Ik was tweede geworden met 79 punten en Sven, arme verliezer had 80 punten. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.19.352

Sven en ik besloten om na het midgetgolfen nog naar Valkenswaard te rijden. Even lekker rustig aan gedaan en bij wat winkels gekeken en wat dingetjes gekocht.  Nou ja, wat. Grinning Face with Sweat on WhatsApp 2.19.352 We moesten een tas bijkopen om alles mee terug te krijgen. See-No-Evil Monkey on WhatsApp 2.19.352

Eenmaal terug hebben we lekker de BBQ aangestoken. Dat is nog best wel een gedoe met zo’n weggooi ding. Sommige stukken vlees moesten ook echt in de pan gemaakt worden omdat het niet gaar wilde worden. En na een tijdje koelt die toch af. Achteraf hadden we beter mijn elektrische BBQ moeten mee nemen. Die kan binnen en buiten gebruikt worden. Maar ja, dat is achteraf. We hebben wel buiten gegeten want het was behoorlijk lekker weer. Natuurlijk was er veel te veel vlees. Dus besloten we de rest de volgende dag op te maken.

In de avond zouden we met ze alle naar de plaza gaan. De dag ervoor was ik door een medewerker van het sportcafé gevraagd om te komen kijken. Hij moest optreden, dus ik dacht, waarom niet. Maar mijn moeder had geen zin, die had een beetje last van haar voet. Mijn vader besloot bij mijn moeder te blijven dus zijn Sven en ik lekker samen gegaan.

We hadden eindelijk een plekje gevonden, vroeg een vrouw of we hun plekje wilde omdat ze met een te grote groep waren. Nou ja, prima dacht ik. Doe ik nooit meer! Die mensen bleken helemaal geen tafeltje te hebben. Pouting Face on WhatsApp 2.19.352 Na een half uur kwam er eindelijk een tafel vrij. Maar vrij groot en we konden weinig zien. Mensen die langs liepen voor een plekje zaten nog te mopperen dat wij zo’n grote tafel hadden. Alsof we dat zelf wilde. Person Shrugging: Light Skin Tone on WhatsApp 2.19.352 Gelukkig kwam er snel daarna een ander tafeltje vrij en zijn we snel verhuisd.

Sven had toch nog trek en besloot om bitterballen te bestellen. Face with Tears of Joy on WhatsApp 2.19.352 Hij zat lekker aan een wijntje en ik aan de Ranja. Face with Tears of Joy on WhatsApp 2.19.352 Ze hadden geen fanta, dus ja moet toch iets dan he. Squinting Face with Tongue on WhatsApp 2.19.352 Toen we naar het huisje liepen was het behoorlijk koud, dus we zijn snel terug gelopen. Voor de verandering nog wezen kaarten. Het werd veel te laat, maar het was wel gezellig.

12-09-2020
Zaterdag
Dag 6

Deze dag ging de wekker echt veel te vroeg. Namelijk al om 6:45 uur. Face Screaming in Fear on WhatsApp 2.19.352 Mijn nichtje had een voetbal wedstrijd en daar zouden we bij gaan kijken. Sven en ik hebben ons opgefrist en waren klaar om de deur uit te gaan.

Gelukkig keek Sven nog op zijn mobiel en had hij een bericht van mijn broertje dat de wedstrijd niet doorging. Terug naar bed was geen optie meer voor ons. We kozen er  daarom voor om naar Valkenswaard te rijden om daar verse broodjes te halen.

Toen we richting de parkeerplaats liepen werden net de boerderij dieren gevoerd. Daar even staan kijken en nog even met de verzorger staan kletsen. De geitjes renden steeds mee om aan het voer van de koeien te snoepen. Al vonden ze Sven ook wel erg interessant. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.19.352 We zijn toen maar snel door gelopen richting de auto en naar de Nettorama gereden. Dat kennen we hier niet maar ik ken het wel nog van Duitsland. Op ons gemak door de winkel heen gelopen en toen zijn we de auto weer ingestapt. 

Het was nog steeds best vroeg. Tegenover de ingang van CenterParcs zit een wandel gebied. Daar zijn we gestopt en een stuk gaan lopen. Je kon vele kanten op, maar wij besloten op het hoofd pad te blijven. Zodat we ook optijd terug zouden zijn voor het ontbijt. We kwamen een schapenherder tegen en hebben daar kort mee gesproken. Toen nog een stukje doorgelopen en genoten van het opkomende zonnetje. Het was best fris, daar waren we gelukkig wel op gekleed. Op de terugweg naar de auto kwamen merkte we dat het al wat drukker begon te worden. Mensen met honden waren ineens overal te zien. Snap ik ook wel, want het is een erg mooi en groot gebied om te wandelen.

Eenmaal in het huisje hebben we lekker samen ontbeten. Toen was het weer tijd om te gaan zwemmen. Je merkte doordat het wat later was dat het ook wat drukker was in het zwembad. Maar opzich hadden we daar geen last van. Dit keer ging de tijd nog veel sneller dan normaal. Wij zorgden altijd dat we iets eerder het zwembad uit gaan voordat iedereen zich ineens wilt omkleden. En ja, de hokjes waren maar beperkt.

In de middag hebben Sven en ik 2 fietsen gehuurd. We hadden nog 1 coupon over die we konden inleveren. Echt top fietsen zijn het niet. We waren eerst terug naar het huisje gegaan om wat spullen te pakken voor een fietstocht. Toen weer terug naar het fietsen verhuur om mijn zadel te laten bijstellen. We kenden de omgeving niet, en als we naar de winkel gingen dan sloegen we altijd links af als je het terrein af gaat. Nu waren we voor de verandering rechtsaf gegaan. We kwamen eerst bij een militaire ere begraafplaats van de tweede wereld oorlog. Best indrukwekkend om te zien hoe jong die mensen waren toen zij storven. Deze mensen waren vooral op zee of als vlieger actief geweest. Er stond op de graven ook waar zij bij aangesloten waren. Na een klein rondje zijn we verder gefietst.

Waar we allemaal langs gekomen zijn weten we echt totaal niet. Face with Tears of Joy on WhatsApp 2.19.352 Maar uit eindelijk kwamen we bij het wandelgebied van de ochtend uit. Ergens aan de andere kant natuurlijk. We zijn helemaal om het wandelgebied heen gefietst. We zijn toch nog ruim 2 uur onderweg geweest. Toen we terug kwamen merkte ik dat mijn broek kapot was. Downcast Face with Sweat on WhatsApp 2.19.352 De man die het zadel had versteld had dat ding niet goed terug gedaan en dat was dus blijkbaar scherp. Wij naar de receptie toe gegaan met dit verhaal. Het duurde even maar ik kreeg gelukkig mijn geld terug en hebben de fietsen meteen weer ingeleverd. De fietstocht was erg leuk om te doen, dus daar heb ik zeker geen spijt van gehad. (alleen een klein beetje spierpijn van die fiets) See-No-Evil Monkey on WhatsApp 2.19.352

Eenmaal terug zijn we lekker gaan eten. We hadden natuurlijk nog vlees over, dat heeft mijn vader in de koekenpan gebakken. En we hadden er lekker stokbrood bij. Simpel maar genoeg.

In de avond zijn we weer naar de plaza gegaan. Er was weer live muziek en we hadden nog 2 consumptie bonnen over. Mijn moeder nam weer appelgebak en iets fris te drinken. Ik nam dit keer een muffin en toch weer die verse chocolademelk. Die muffin heb ik zelf naar het huisje gebracht. Al was die chocolademelk alsnog echt heel machtig. Heb het dus ook niet opgekregen.

De live muziek werd nu verzorgd door 4 personen. De man en vrouw waren van de donderdag en ook weer erg goed. Er was 1 jongere meid van de maandag, lekker vals ook vaak weer. En 1tje was er nieuw. Nou die was nog valser dan we al gehoord hadden. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.19.352 Toch hadden we een hele goeie plek en genoten we van de muziek. Mijn ouders zijn iets eerder vertrokken en Sven en ik zijn gebleven tot het einde.

Eenmaal terug in het huisje zijn we weer gaan kaarten. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.19.352 En hebben Sven en ik nog een klein stukje gewandeld voor het slapen gaan.

13-09-2020
Zondag
Dag 7

Deze dag konden we gelukkig ook wat uitslapen. Dat hebben we ook zeker gedaan. Ontbeten en lekker rustig aan gedaan. Het was een echte zondag met erg mooi weer. De hele week wilde Sven al kijken als de otters gevoerd werden.

We hadden ze al vele keren gezien, maar het voeren mee maken is toch leuk. Op tijd zijn we naar de otters toe gewandeld. Gelukkig maar, want het werd nog behoorlijk druk. En zoveel ruimte is daar niet. Wij hadden gelukkig een goeie plek. De ene otter had wel zin in vis, maar de andere niet zo. Er staan daar ook 2 ooievaars en die krijgen dode kuikens gevoerd. De andere otter ging toen sneaky naar de plek van de ooievaars en pikte ineens een kuiken uit de voerbak. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.19.352 Dat was best grappig om te zien.

Omdat we de natuurwandeling nog niet afgemaakt hadden besloten we dat nu te doen. Het was echt zoeken waar we heen moesten. We volgenden een paaltje maar kwamen in tuinen van andere huisjes uit. Dat klopte natuurlijk niet. Grinning Face with Sweat on WhatsApp 2.19.352 Uit eindelijk konden we ergens tussendoor om weer op de weg te komen. We zijn maar een beetje een eigen route gaan lopen. Het uitzicht bij het water was wel erg mooi en we besloten om via het strand terug te lopen. Ik had natuurlijk niet de juiste schoenen aan. See-No-Evil Monkey on WhatsApp 2.19.352 Gelukkig was het heerlijk weer dus dat maakte het wel goed.

Er was ook een klein eilandje en daar hebben Sven en ik nog leuke foto’s gemaakt samen. En ja, je ziet mijn armen in de bril van Sven terug. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.19.352

Daarna moesten we een beetje opschieten, want wij zouden nog gaan zwemmen. Helaas konden we niet eerder dan 16:30 uur kiezen. Dit keer gingen we dan ook zonder mijn vader.

Gelukkig waren we er op tijd heen gelopen. Want het was toch nog best druk om die tijd. Maar het was zeker lekker om nog even te kunnen zwemmen.

Eenmaal terug in het huisje zijn we meteen gaan douchen. Die avond zouden we pizza/pasta/patat eten. Lekker simpel en geen gedoe meer op de laatste dag. Wij hoorde ineens een harde bonk op de deur. Mijn broertje had gezegd dat hij zou komen maar was er nog steeds niet. Dus eigenlijk dachten we dat hij niet meer zou komen. Maar toch was hij er. Sven, Michael en ik zijn eten gaan halen en daarna hebben we gezellig buiten gegeten en gekletst. Mijn idee was nog om naar de Crazy Bingo te gaan maar die hebben we voorbij laten gaan. Het was erg fijn om mijn broertje weer gezien te hebben. Helaas zonder kids, maar dat komt ook wel weer goed.

Tegen 21:00 uur is mijn broertje weg gegaan en zijn wij nog gaan kaarten. We moesten natuurlijk ons potje UNO wel afmaken. Wie de laatste ronde gewonnen heeft, weet ik niet eens meer. Maar dat mijn vader de slechtste was, dat weet ik dan weer wel. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.19.352 We zijn op tijd naar bed gegaan. Want ja, de vakantie was helaas alweer voorbij.

14-09-2020
Maandag
Dag 8

De week was voorbij gevlogen. Maar deze dag moesten we toch echt naar huis. Sven en ik hadden geprobeerd om nog een dagje langer te kunnen blijven. Maar het zat helemaal vol.

De vorige avond hadden Sven en ik al snel de auto gehaald. Die hadden we ook al voor een deel ingeladen maar nu kon de rest erbij. Mijn moeder is met Sven mee gereden naar de receptie. Mijn vader en ik hebben gelopen. Want er kon echt niks meer bij in de auto. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.19.352 We gingen met meer terug dan dat we heen gingen. See-No-Evil Monkey on WhatsApp 2.19.352 Toen mijn ouders opgehaald waren. zijn Sven en ik nog naar de supermarkt gereden voor ontbijt.

De reis terug ging best snel, gelukkig. Eenmaal thuis was het snel uitladen, koffers opruimen en wassen! Man man, wat een was heb je naar een weekje vakantie. Grinning Face with Sweat on WhatsApp 2.19.352

In de avond als afsluiter lekker Chinees gegeten bij mijn ouders. En toen kon het normale leven weer een beetje beginnen. Sven en ik hadden gelukkig nog een weekje vrij en voor de vrijdag stond er nog een dagje Artis gepland.

Sven en ik willen proberen om volgend jaar zeker weer weg te gaan. Naar CenterParcs of misschien wel Landal. Duimen maar dat het ook gaat lukken!

Vond je het leuk om mijn vakantie verhalen te lezen? Dan zou ik het leuk vinden als je hieronder een waardering zou geven doormiddel van sterren.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(Nog geen waarderingen)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties