Server meeting

Afgelopen zaterdag had ik een server meeting van Discord. Deze meeting was nog van een oude server. Toch hebben we besloten om het door laten gaan. We begonnen met best een redelijke groep van 11 personen. Op de meeting zelf waren we met 5 personen. Dat mocht de pret niet drukken.

We hadden afgesproken op Utrecht Centraal bij de piano. Gelukkig hadden we elkaar snel gevonden. Opzich wist ik wel van iedereen ongeveer hoe ze eruit zagen, al is het in het echt toch anders. We zijn toen naar Bison Bowling gelopen. Precies op dat moment regende het natuurlijk, maar gelukkig was het niet ver. We moesten nog even wachten dus gingen aan een tafel zitten om wat te drinken. Chris was een beetje ongeduldig. Gelukkig kwam er al snel kwam iemand de bestelling opnemen. Ik had brownies gebakken en die hebben we toen lekker op gegeten.

Om half 3 mochten we de baan op. Die schoenen waren nog even een ramp, maar gelukkig had ik passende gevonden. Het bowlen begon erg slecht. Dat duurde niet lang en werd steeds beter. Wonder boven wonder heb ik de eerste ronde gelijk gespeeld, de tweede ronde gewonnen en de derde had Chris gewonnen.

Het weer was gelukkig minder erg dan voorspelt. Wel koud en veel wind maar, niet zoveel regen. Ik had spijt van de schoenen die ik had aangedaan maar ja, wilde voorbereid zijn op de regen. Half Utrecht zijn we door gelopen tot het toch een beetje begon te regenen. We zijn toen een poolcafé ingedoken om wat te drinken. Ryan wilde een drankje. Dat feest ging niet door en moest hij helaas zijn ID laten zien. En ja, hij is nog net geen 18. Echt een leuke tent was het niet, dus we besloten na het drankje weer snel verder te gaan.

Daarna wilde we wat gaan eten. Echt eens over wat het moest zijn konden we het niet worden. Uit eindelijk zijn we bij de McDonald’s beland. Daar ging ook nog wat mis met de bestelling maar ach, we hadden eten. Lisanne en ik wilden nog een ijsje. Wist niet dat je zolang kon wachten op een ijsje zeg! De snelste zijn ze daar niet, maar goed.

De avond viel en we wilden nog wel iets drinken. Ik had iemand gebeld die wat meer bekend is in Utrecht voor een leuk tentje. Daar zijn we heen gegaan en konden alleen aan de leestafel zitten. Dit keer had ik een drankje voor Ryan besteld. Moest ik gewoon mijn ID laten zien. Ach ja, prima hoor. Daar hebben we nog even gezellig gehangen en gekletst.

Na een tijdje vond ik het wel een mooie tijd om richting het station te gaan. Bijna iedereen moest toch nog een stukje reizen om weer thuis te komen. Op het station begonnen Ryan en Chris nog piano te spelen. Het klonk nergens naar maar was wel erg grappig. Toen zijn we het station in gelopen en is iedereen zijn eigen weg gegaan. Lisanne en ik zijn samen naar Amsterdam gereisd. Daar hebben wij nog even gekletst en zijn we ook door gereisd.

Het was een hele gezellige dag die zeker voor herhaling vatbaar is. Sterker nog, de volgende server meeting gaat binnenkort al gepland worden! Waarschijnlijk zijn we dan met een grotere groep, dus ben benieuwd.

Hoeveel sterren geef jij deze blog? Smiling Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.206.24

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(Nog geen waarderingen)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties