Recensie: Zomer

Zomer is alweer het laatste deel uit de Hitte reeks. De boeken kunnen ook los gelezen worden, maar ik raad het aan om ze allemaal achter elkaar te lezen.

Flaptekst

De wereld lag aan Audrey’s voeten, maar de druk bleek te groot en ze moest gedwongen afscheid nemen van haar zangcarrière. Nu vier jaar later is het tijd voor een comeback. Alleen is Audrey het vertrouwen in zichzelf kwijt. Iedere noot die ze zingt, voelt als bedrog en de meeste tijd kan ze alleen optreden als ze pillen heeft geslikt en amper doorheeft dat ze bestaat. Wanneer ze Alec ontmoet, maakt hij er geen geheim van compleet voor haar te willen gaan. Maar alleen als zij bereid is zichzelf helemaal aan hem te geven.
Alec is vastbesloten zijn leven op de rails te houden nu hij weer op vrije voeten is. Maar op een fatale avond knalt alles kapot wat hij zo zorgvuldig heeft opgebouwd. Samen met Audrey slaat hij op de vlucht, maar hun reis wordt veel meer dan ze voor ogen hadden.

Recensie

Zomer is het derde deel uit de serie maar is ook los te lezen en gaat over Alec en Audrey. Twee personen met een pittig verleden die zij proberen te overwinnen. Vanaf het begin wordt je al meteen mee getrokken in hun verhalen. Het boek wordt ook nu weer vanuit de 2 personages geschreven. Je wordt mee genomen in het heden en verleden.

Alec heeft een moeilijke jeugd gehad, vast gezeten in een jeugdinrichting en hoe verder je leest hoe meer je komt te weten wat er gebeurd is. Het zijn best pittige verhalen die mij best geraakt hebben zo nu en dan. Audrey is het vertrouwen kwijt, zoekt een uitweg in pillen om zo weer te kunnen optreden, onder druk van haar moeder.

Als de fatale avond plaats vind waardoor Alec en Audrey moeten vluchten wordt het steeds moeilijker om het boek weg te leggen. Je wilt weten waar het naartoe gaat en hoe het zal aflopen. Ondanks dat het een beetje voorspelbaar is dat Alec en Audrey voor elkaar vallen heeft de schrijfster mij toch verbaasd met welke kant het steeds op ging. Een boek die ik niet snel zal vergeten en zeker kan aanraden om te lezen.

Beoordeling
4/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Verschenen:
ISBN Ebook:

Lis Lucassen
Zomer
Hitte #3
Roman
Tinteling Romance
mei 2019 (nieuwe versie)
9781386139560

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties