Recensie: Vurig verlangen

Hier kun je mijn recensie van Vurig verlangen lezen. Het eerste deel uit de verlangen serie geschreven door Stefanie van Mol.

Flaptekst

Zij trok een muur rond zich op.
De laatste keer dat Roxanne haar hart opende voor een man, eindigde dat op een verschrikkelijke manier. Ze was vastbesloten niemand meer toe te laten in haar hart… tot Jonas in haar leven kwam. Hoe hard ze hem ook probeert te ontwijken, hij blijft opduiken in alle aspecten van haar leven.
Hij wilde haar meteen.
Jonas wist het bij de eerste blik. Zij hoorde bij hem. Maar slaagt hij erin het ijslaagje rond haar ziel te ontdooien? Hij maakt het zijn missie om haar te laten ontdekken dat hij het missende stukje is in haar puzzel.

Recensie

Vurig verlangen gaat over Roxanne en Jonas. Een liefdes verhaal die erg snel op gang komt. Roxanne heeft het niet makkelijk gehad in haar vorige relatie en Jonas wilt er alles aan doen om haar hart voor zich te winnen. Dat gaat met vallen en opstaan. Het is lastig om het boek weg te leggen omdat naast lust en emoties ook spanning in het boek zit. Ik ben benieuwd naar het tweede deel.

Beoordeling
4/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Ebook:

Stefanie van Mol
Vurig verlangen
Verlangen #1
New Adult
SVM PUBLISHING
259
november 2017
9789082688122

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties