Recensie: Voor altijd van jou

Het derde, afsluitende deel in de Overgave-serie van bestsellerauteur Maya Banks

Flaptekst

Chessy en Tate zijn al jaren getrouwd. In het begin was hun relatie alles wat ze wilden. Gepassioneerd. Gloedvol. Chessy voelde zich veilig, vervuld en geliefd door haar man. Maar hij wordt steeds meer geabsorbeerd door zijn eigen zaak en Chessy heeft steeds meer het gevoel dat ze op de tweede plaats komt. Er moet iets veranderen.

Tate houdt van zijn vrouw met heel zijn hart. Voor haar zorgen voelt als zijn roeping in het leven. Maar ze lijkt steeds ongelukkiger te worden, en hij maakt zich zorgen. Zo veel zorgen dat hij een nacht samen voor hen regelt waarvan hij hoopt dat die het oude vuur weer zal doen opvlammen.
Maar een werktelefoontje op het verkeerde moment verpest alles. Tate beseft dat hij op het punt staat Chessy voorgoed te verliezen. Hij is bereid voor haar te vechten en álles te geven om haar voor zich terug te winnen. Als ze hem nog maar één kans wil geven…

Recensie

Het derde deel van de Overgave Trilogie is Voor altijd van jou. Dit deel gaat over Chessy en Tate. De relatie van Chessy en Tate staat onder druk. Chessy besluit het gesprek aan te gaan en open te gooien wat haar dwars zit. Tate belooft op beterschap en een leuke avond om Chessy te laten zien dat Tate echt van haar houdt. Deze avond loopt totaal anders dan gepland wat wel eens het einde van hun relatie kan betekenen. Chessy verlaat het huis en Tate probeert er alles aan te doen om de relatie te redden. Maar of dit lukt? Dat is nog de vraag.

Beoordeling
4/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Maya Banks
Voor altijd van jou
Overgave #3
Roman / New Adult
Boekerij
224
juli 2016
9789022574799
9789402306163

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties