Recensie: Verleid

Ik zag per toeval Verleid van K. Bromberg liggen in de bibliotheek. Dit boek was nog niet zolang uit en ik had er goede verhalen over gehoord. Daarom meteen mee genomen en begonnen met lezen.

Flaptekst

Colton Donavan leeft op het scherpst van de snede. Alles wat hij wil, ligt binnen handbereik; of het nu gaat om het behalen van de eerste plek tijdens een race of om wat hij wil bereiken buiten de racebaan. Succes. Vrouwen. Aandacht van de media… Hij kan alles krijgen. Alles, behalve mij… Ik ben de uitzondering, de enige die hij, deze roekeloze bad boy, maar niet voor zich kan winnen. Mijn hart begint langzaam te helen. Zijn ziel is beschadigd. Tussen ons kan het nooit iets worden en dat weten we allebei. Maar toch knalt hij zonder pardon mijn leven binnen en zet mijn wereld op z’n kop. Hij tast mijn grenzen af en legt de duisternis uit mijn verleden bloot. Dat er chemie is tussen ons, valt niet te ontkennen. We trekken elkaar aan als magneten. Dat we elkaar kunnen helpen helen, is overduidelijk. En hoewel hij weigert mij toe te laten in zijn hart, heeft Colton iets over zich wat ik niet kan negeren. Dit is hoe ons verhaal begint. Ons gevecht. Onze perfecte imperfecte liefde.

Recensie

Rylee valt meteen letterlijk voor de voeten van Colton tijdens een benefietavond, en daarmee is ook meteen de toon gezet voor dit eerste deel uit de Driven serie. Het lijkt een standaard verhaal te worden maar niks is minder waar.

Rylee leer je kennen als een sterke vrouw die de mooie en charmante Colton meteen van zich af duwt. Hoe verder je leest hoe meer je te weten komt over de onzekerheden en angsten waar Rylee mee door het leven gaat. Door een zwaar ongeluk heeft zij een trauma opgelopen waar Rylee nog steeds niet mee kan omgaan. Naar mate het verhaal vordert wordt dat trauma steeds duidelijker. Rylee werkt met thuisloze kinderen en ik vind dat dit goed in het verhaal is verwerkt waardoor het meer diepgang krijgt.

Colton is een typische man die je niet leuk vind maar toch wel meer over hem wilt weten. Zijn verhaal is nog erg mysterieus en wordt in dit eerste deel ook nog niet veel duidelijker. Dat hij nu een beroemde autocoureur is met geen gebrek aan aandacht is vrij snel duidelijk. Maar wat is het verhaal achter hem. Hij is lief voor Rylee en de kinderen van “Het huis” maar even later kun je hem ook wel wurgen om de acties die hij doet.

Toen ik de laatste bladzijde had gelezen en het boek dicht klapte moest ik het einde toch even laten bezinken. Je wilt meteen door gaan met het volgende deel. Helaas zal ik toch nog even moeten wachten. De schrijfstijl vind ik erg fijn, waardoor het verhaal makkelijk en snel weg leest.

Beoordeling
4/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

K. Bromberg
Verleid
Driven #1
New Adult
SVM Publishing
451
september 2018
9789493030084
9789493030077

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties