Recensie: Verblind door hem

Via Facebook was er een oproep om dit boek vooruit te mogen lezen. Daar ben ik voor uit gekozen! Lees mijn recensie hier.

Flaptekst

Sannes grote droom wordt werkelijkheid: haar boek wordt uitgegeven. Ze is dolenthousiast, tot ze Damian ontmoet, de redacteur met wie ze gaat samenwerken. Tussen hen loopt de spanning hoog op en niet alleen op seksueel gebied. Gelukkig kan Sanne rekenen op steun van haar beste vriend Dennis. Hij maakt er echter geen geheim van dat hij Damian totaal niet vertrouwt. Maar Dennis heeft zelf een geheim en het is nog maar de vraag hoe Sanne zal reageren, als ze hoort wat hij al die tijd voor haar heeft verzwegen.

Recensie

De tekst van het boek sprak mij al erg aan en maakte mij erg nieuwsgierig naar het verhaal. Sanne is een leuk persoon en lekker spontaan. De manier hoe zij haar beste vriend Dennis leert kennen is ook erg leuk beschreven.

Als Sanne dan eindelijk haar boek mag gaan uitwerken en uitbrengen komt zij in contact met Damian. En eigenlijk wist ik meteen dat het foute boel was. Maar niet precies wat de foute boel inhield. Toch genoot ik erg van de verhalen rondom Sanne en Damian.

Het einde was opzich niet heel verrassend want als je goed oplette in het boek viel het wel een beetje op zijn plek. Toch vind ik het einde erg goed en leuk geschreven en zou ik dit boek zeker aanraden!

Beoordeling
4/5
Boek Informatie

Auteur:
Titel:

Genre
:
Uitgever:
ISBN Ebook:

Tamara Haagmans
Verblind door hem
Roman
Svm Publishing
1230002444963

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties