Recensie: Tegenkleuren

Ben je van plan om Tegenkleuren van Stefan Tetelepta te gaan lezen? Bekijk dan hier mijn recensie wat ik ervan vond.

Flaptekst

Leiden, 1970. Juliette en Marie zijn achttien als ze de beschermde omgeving van het weeshuis verlaten en onderdak krijgen in een Leids hofje. De nieuw verworven vrijheid brengt verantwoordelijkheden én dilemma’s met zich mee. Als Marie een belangrijke keus maakt, weet Juliette niet goed hoe ze hiermee moet omgaan. Pas als ze het verhaal hoort van Femke, een weesmeisje uit de negentiende eeuw, kan ze haar eigen dilemma’s omzetten in onvoorwaardelijke vriendschap.

Recensie

Op dit moment is Tegenkleuren gratis als e-book te downloaden op Hebban. Zelf heb ik het e-book via de auteur zelf gekregen.

Toen ik op Hebban keek zag ik behoorlijk veel 5 sterren recensies. Daardoor was ik nog nieuwsgieriger geworden naar het verhaal van Marie en Juliette. Het verhaal speelt zich ook af in een andere tijd. Als het verhaal van Femke wordt verteld zowel als zij jong als oud is. Doordat dit een kort verhaal is vond ik het soms een beetje verwarrend al die personages. Het is zeker niet slecht geschreven maar het is niet helemaal mijn genre qua wat ik graag lees. Daardoor kwam ik er lastig doorheen. Vandaar ook de 3 sterren voor Tegenkleuren.

Beoordeling
3/5
Boek Informatie

Auteur:
Titel:
Genre:
Uitgever:
Verschenen:
ISBN Ebook:

Stefan Tetelepta
Tegenkleuren
Roman
StefanSchrijft
december 2019
9789082911725

Kopen
Jouw beoordeling!

Bedankt voor het lezen. Beaming Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.198.15

Hoeveel sterren geef jij deze recensie?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(Nog geen waarderingen)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties