Recensie: Stuurloos

Ik wil Cecilia Campos bedanken voor het mogelijk maken van het schrijven van deze recensie. Door mee te doen aan een win actie heb ik dit boek als paperback gewonnen.

Flaptekst

Nina 

Oké. Dus ik heb mijn eigen regels overboord gegooid en ben gevallen voor de dominante superheld-CEO. So what? Is dat nou werkelijk zo erg? Ons leven is één groot avontuur geworden, net zoals hij me heeft beloofd. Dat is toch juist heel positief? Onze reis is net pas begonnen en het voelt alsof ik mijn leven eindelijk op de rails heb. Grotendeels… Maar hoe kan het dan dat deze wilde rit mij het gevoel geeft dat ik alle controle verlies? 

Sebastian 

Ik krijg altijd wat ik wil. Deze keer is geen uitzondering. Nina is van mij. Hoewel ik mij nu realiseer dat dat eigenlijk het gemakkelijke gedeelte van mijn plan was. Nu komt het moeilijke gedeelte… haar bij me houden als ze er eenmaal achter komt dat ik helemaal niet de superheld ben die zij in mij ziet. Mensen zeggen weleens dat het leven een dunne lijn is tussen vasthouden en loslaten. Nou… ze kunnen me wat! Ik zal haar nooit meer loslaten.

Recensie

Het boek begint met een proloog wat meteen ontzettend spannend is. Daardoor werd ik nieuwsgierig en wilde ik alleen maar verder lezen. In hoofdstuk 1 spring je terug in de tijd en wordt je mee genomen met de reis die Nina beleeft. Zo heel af en toe waren en hoofdstukken vanuit Sebastiaan geschreven. En mijn mening over hem is een beetje verdeeld want soms ging hij mij net te snel en was hij mij net wat te dominant. Maar ondanks dat snapte ik de gedachten gang wel. Persoonlijk had ik wel iets meer vanuit Sebastiaan willen lezen.

Ondanks dat was het een erg spannend, leuk en mooi verhaal. Je wordt mee genomen over een langere periode waarin Nina en Sebastiaan veel mee maken. De schrijfstijl is erg fijn want het leest makkelijk weg. Aan het einde is er een epiloog en dat vond ik erg leuk om te lezen zodat het ook echt een afsluiter is. Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar de verhalen die nog gaan komen over de andere personages die in het boek voorkomen.

Beoordeling
4/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Cecilia Campos
Stuurloos
Bad Girls #2
New Adult
Bad girls books
296
maart 2019
9789082738575
9789082738513

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties