Recensie: Razend

Snel verder met het tweede deel uit de Hitte reeks. Benieuwd? Lees dan hier mijn recensie.

Flaptekst

Voor Stef Boot zijn er slechts een paar dingen zeker in het leven: niets duurt voor eeuwig en de enige manier om de alles verterende leegte onder controle te houden, is om te leven in de hoogste versnelling. Nu hij terug is van het tropische eiland waar hij zich het grootste deel van de zomer heeft verscholen, is het tijd voor Stef om thuis de puinhoop die hij achterliet onder ogen te komen. Wanneer hij Liv tegen het lijf loopt, behandelt hij haar zoals hij ieder ander in zijn leven behandelt: als een onbelangrijke voorbijganger. Alleen Liv lijkt dwars door zijn act heen te kijken. Ze stelt hem voor de keuze: doorgaan zoals hij nu doet of op de rem trappen en vechten voor alles wat er zou kunnen zijn tussen hem en Liv. Na het succesvolle Hitte, is Razend het tweede deel in deze zomerse serie.

Recensie

Razend gaat over Stef en Liv. Stef kun je kennen uit het eerste deel Hitte. Toen kwam hij eigenlijk als een irritant mannetje over. Nu is Stef weer thuis en draagt hij een geheim met zich mee. Hij ontdekt dat er een persoon in zijn huis woont, namelijk Liv. Ook deze personage is erg mysterieus. Ze is in de villa voor Stef. Werkt samen met ene Bart. Maar wat heeft Liv te verbergen?

In Razend leer je een hele andere Stef kennen en ik leefde erg mee in zijn verhaal. Ook Liv wist mijn aandacht goed vast te houden. Een spannend boek die ik met een lach en soms ingehouden adem van de spanning heb gelezen. Hoe zal het aflopen? Welke kant zal het opgaan? Allemaal vragen die ik mijzelf bleef afvragen. De schrijfster weet precies de juiste spanning te beschrijven waardoor het boek (erg) lastig weg te leggen is. Zeker een aanrader om te lezen!

Conclusie
4/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Verschenen:
ISBN Ebook:

Lis Lucassen
Razend
Hitte #2
Roman
Tinteling Romance
mei 2019 (nieuwe versie)
9781386174035

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties