Recensie: Ontkennend leven

In het tweede deel gaan we verder met het verhaal van Valarie en Lucas. Wat ik ervan vond? Dat lees je hier.

Flaptekst

Na GETEKEND LEVEN gaan we in ONTKENNEND LEVEN verder met het verhaal van Valerie en Lucas.

In eerste instantie zijn ze er ervan overtuigd dat ze afstand moeten houden van elkaar. Maar is dat wel mogelijk?

Het verlangen en het gemis blijven hen achtervolgen, terwijl ze hun leven proberen op te pakken. We ontdekken ook wat hen heeft gemaakt tot de personen die ze zijn geworden. Het wordt een intense emotionele strijd, met nog meer actie, spanning en de nodige portie erotiek.

Recensie

In deel één werd je mee genomen met de reis naar New York. Valerie en Lucas leren elkaar net kennen en geven aan elkaar los te laten zodra zij in New York zijn. In deel twee gebeurd dit zeker in het begin. Maar zowel Valerie als Lucas weten dat ze niet zonder elkaar kunnen en worden al snel toch weer naar elkaar toe getrokken. Vooral Lucas lukt het niet meer om zijn aandacht bij andere vrouwen te houden.

Het verhaal is zeker een stuk beter dan deel één. Het is spannender en je komt steeds meer over Valerie en Lucas te weten. Af en toe is daar ineens een twist die ik zeker niet zag aankomen maar waardoor het verhaal juist niet voorspelbaar is. Ondanks dat je weet dat Valerie en Lucas weer bij elkaar zullen komen gaat er een hele reis aan vooraf en of ze samen zullen blijven? Dat is nog maar de vraag.

Wat mij wel opviel waren de Belgische woorden die er best veel zijn. Opzich niet erg want van de meeste weet ik gelukkig wat ze betekenen. Wat ik wel storend vond waren de spelfouten of juist de vergeten woorden. Als dat beter was geweest had het boek zeker een ster meer gekregen. Al met al een heerlijk verhaal met de juiste opbouw, spanning en fijne schrijfstijl. Aan het einde van deel twee is er een klein stukje van deel drie te lezen. Een proloog en 3 hoofdstukken. Na de proloog ben ik gestopt met lezen omdat het mij te nieuwsgierig maakte en ik wil wachten tot deel drie beschikbaar is.

Beoordeling
4/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Verschenen:
ISBN Ebook:

Sara Sparkel
Ontkennend leven
Leven #2
New Adult
Eigen beheer
december 2018
1230002978543

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties