Recensie: Niemand is zoals jij

Na het eerste deel wilde ik meteen verder lezen. Hoe zal het verder gaan tussen Rose en Ryan?

Flaptekst

Rose is van plan haar leven weer op te pakken na de korte, rumoerige periode waarin ze Ryan heeft ontmoet. Ze heeft een kleine kamer gehuurd in de stad en heeft een nieuwe baan gevonden. Haar toekomst lijkt er eindelijk eens wat rooskleuriger uit te zien.
Maar is haar die rust wel gegund?
Al snel gebeuren er weer een aantal dingen, die de spanning in haar leven weer hoog op laten lopen. Haar mensenkennis is ook nog steeds niet optimaal, waardoor de nieuwe mensen in haar leven wellicht ook niet zijn, wie zij denkt dat ze zijn.

Komt Ryan weer terug om haar te beschermen, of zal ze deze keer echt op eigen benen moeten staan?

Recensie

In deel 2 springen we 5 weken vooruit. Rose is blij met haar kamertje en haar nieuwe werk. Ryan is op dat moment verdwenen. Rose komt Juliet tegen bij haar thuis. Juliet wilt het graag goed maken met Rose en geeft aan haar huisgenoot vip kaartjes voor een club. Dan staat Ryan ineens in de club.

Vanaf het moment dat Ryan terug is bouwt de spanning zich steeds meer op. Je hoopt meer over hem te weten te komen maar toch blijft hij op zekere zin mysterieus. Rose leeft in een rollercoaster en haar gevoelens gaan alle kanten op. In plaats van dat er meer rust komt ik hun leven, komen er juist meer onduidelijkheden en spanningen bij.

Het verhaal is weer erg goed en ook erg spannend. Ik ben blij dat ik meteen verder kan met deel 3 omdat ik een vermoeden heb van iets wat er gaat komen.

Beoordeling
5/5
Boek Informatie

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:

Kyra Mind
Niemand is zoals jij
Niemand #2
Roman / New Adult
Gaat nog uitgegeven worden

Jouw beoordeling!

Bedankt voor het lezen. Beaming Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.198.15

Hoeveel sterren geef jij deze recensie?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(Nog geen waarderingen)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties