Recensie: Mr Stone

Auteur:
Titel:
Serie:
Genre:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
Waardering:

Lis Lucassen
Mr Stone
Mr #1
New Adult
Tinteling Romance
250
Juni 2020

4/5

Mr Stone heb ik al eerder via Facebook mee gelezen. Toen werd niet alles gedeeld wat er in het boek zou komen. Daarom heb ik besloten dit boek ook eens te gaan luisteren. Bij deze mijn recensie over Logan en Pilar.

Flaptekst

Wanneer Logan Stone een stuntelige dame redt die zich letterlijk op glad ijs heeft begeven, staat hij verder niet al te lang stil bij deze exotische brunette. Maar als Pilar Bailey door inmenging van een van zijn broers, opnieuw in zijn leven opduikt, kan Logan niet langer ontkennen dat er iets broeit tussen hen. Een knetterende aantrekkingskracht waaraan hij geen weerstand kan bieden. En hoewel zijn hart nog altijd toebehoort aan zijn eerste liefde, kan hij Pilar niet vergeten. Logan doet Pilar een voorstel: Eén nacht. Meer kan en wil hij haar niet geven. Maar is één nacht genoeg? Niet voor Pilar, die na een teleurstellende ervaring met haar leugenachtige ex, Miami ontvluchtte om een nieuwe start te maken in Seattle. En hoewel Pilar absoluut niet van plan is om te concurreren met een geest uit zijn verleden, lukt het haar maar niet Logan uit haar hoofd te zetten. Zelfs niet als hij haar duidelijk maakt dat hij haar niet meer kan bieden dan één nacht vol passie en zeker zijn hart niet.

Recensie

Het luisterboek wordt verteld door Donna Vrijhof (stem Pilar) en Kevin Hassing (stem Logan). Beide hebben een fijne stem om naar te luisteren, al gaat mijn voorkeur naar de stem van Donna.

In Mr Stone maken we kennis met Logan, 1 van de 5 Logan broers. Hij is een ex ijshockey speler, maar voor de liefde en zijn familie gestopt met professioneel spelen. Logan heeft een gebroken hart en leeft op dit moment op de automatische piloot. Tot hij Pilar op het ijs ontmoet.

Pilar is verhuisd van Miami naar Seattle. Daar begint zij met een nieuwe start en onderneemt ook nieuwe dingen, zoals schaatsen. Dat gaat mis en wordt zij gered door Logan. Pilar werkt als etiquette coach en wordt door de oudste Stone broer in dienst genomen om Logan manieren bij te brengen voor een belangrijk gala waar hij naar toe moet.

Vanaf het eerste moment voel je de aantrekkingskracht tussen de twee personages. Omdat zij beide hun verleden hebben willen zij niet toegeven aan elkaar. Pilar krijgt één nacht met Logan, dat wordt een nacht waarvan Pilar zeker weet dat zij meer wilt. Logan zal eerst aan zijn verleden moeten werken voordat hij zich voor 100% aan Pilar kan geven. Hij vraagt aan haar om op hem te wachten.

Als je de cover ziet dan weet je meteen met wat voor type man je te maken hebt. Dat is best interessant. Zeker omdat er gekozen is voor alleen de man. Waardoor je bij Pilar een eigen gedachten hebt.

Het verhaal wordt vanuit beide personages verteld, wat mijn voorkeur heeft. Ook bezit het verhaal humor, drama, diepgang en de nodige erotiek. Waardoor het een compleet verhaal wordt. Je leert ook de beste vriendin van Pilar een beetje kennen. Natuurlijk kan de familie Stone niet ontbreken, waarvan zijn nichtje toch wel mijn favoriet is met haar leuke karakter.

Het einde is mooi en ook afsluitend. Toch ben ik benieuwd naar de andere broers van de Stone familie en hoop ik stiekem ook dat Logan en Pilar nog voorbij zullen komen.

Conclusie

Kort gezegd, zeker een aanrader met alle elementen voor een heerlijk en goed verhaal. Ik heb er met plezier naar geluisterd. Daarom geef ik dit boek ook 5 sterren.

Overtuigd?
Schaf dit boek dan aan
via onderstaande links.

Jouw beoordeling!

Bedankt voor het lezen. Beaming Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.198.15

Hoeveel sterren geef jij deze recensie?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(1 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 5)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties