Recensie: Mijn bodyguard

Een prachtig verhaal over Camile en Jack. Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder.

Flaptekst

Ex-scherpschutter Jake Sharp krijgt een nieuwe baan. Hij wordt bodyguard van de knappe en eigenwijze miljonairsdochter Camille. Hij moet haar beschermen: ze krijgt dreigbrieven en wordt gestalkt door haar drugsverslaafde ex. Maar ook Jake heeft een duister en mysterieus verleden, waar Camille niks van mag weten…

Al snel krijgen Camille en Jake gevoelens voor elkaar die niet te negeren zijn. Maar wanneer Camille in de zoveelste brief met de dood bedreigd wordt, moet Jake kiezen tussen haar veiligheid en hun liefde. Hij moet tot het uiterste gaan om Camille te beschermen, voor het te laat is. Kan hun liefde dit doorstaan?

Verhaal & Personages

Mijn Bodyguard is een prachtig verhaal. Je wordt meteen mee genomen met de verhalen van Camille en Jack. Camille is een zelfstandig en zelfverzekerde vrouw die door haar vader een bodyguard krijgt en dat is Jake. Camille zit er niet op te wachten maar Jake doet wat met haar. Jake is mysterieus en dat maakt het ook weer spannend.

Hoe verder je in het boek komt hoe moeilijker het is om het boek weg te leggen. Het einde was voor mij toch verrassend en niet voorspelbaar.

Wat ik miste was een epiloog. Want ik had graag geweten hoe het later met deze personen is. Of misschien dat er nog een deel 2 kan komen. Toch vond ik dit een heel goed boek en zou het zeker aanraden.

Beoordeling
4/5
Boek Informatie

Auteur:
Titel:

Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:

Jodi Ellen Malpas
Mijn bodyguard
Roman
Xander Uitgevers
363

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties