Recensie: Lust & Structure

Ik wil Mariëlle Brouwer bedanken voor het mogelijk maken van deze recensie. Door het mee doen van een winactie had ik een Ebook naar keuze gewonnen.

Flaptekst

Noah en Poppi hebben al een tijdje een seksrelatie. Alleen voor Noah is dit niet meer genoeg. Langzaamaan is hij ergens zijn hart verloren. Hij wil gewoon laten zien dat hij er voor haar kan zijn, voor haar kan zorgen.

Poppi heeft genoeg aan zichzelf. Ze heeft geen man nodig om haar doelen te bereiken. Daarbij kan een gebroken hart je kapot maken. Maar wat als alles onder Noahs voeten vandaan geslagen wordt? Als hij merkt dat hij niet altijd voor iedereen kan zorgen? En als Poppi erachter komt dat het misschien niet beter is om je hele leven alleen te blijven, maar misschien toch wel om je hart te verliezen.

Verhaal & Personages

Noah is de drummer van de Structure band. Zijn seksrelatie met Poppi is niet meer genoeg en hij wilt meer. Toch lukt het hem niet om haar af te wijzen als zij hem opzoekt. Door een gebeurtenis in zijn leven veranderd Noah. Hij komt er achter dat hij niet voor iedereen kan zorgen, terwijl hij dit wel het liefste doet. Zolang hij andere kan helpen bemoeien zij zich niet met zijn leven. Uit eindelijk gaat het de verkeerde kant op en gelukkig laat Poppi zich niet weg duwen en helpen de banden leden mee om Noah weer zichzelf te laten worden.

Poppi is de vriendin van Lily. In de vorige delen konden we al iets over haar lezen. Nu ontdekken we meer over Poppi. Zij is bang om haar hart te laten breken door een man. Als ze er helemaal alleen voor komt te staan stoot zij eerst iedereen van zich af. Alle hulp maar vooral de liefde. Als Noah het moeilijk heeft beseft Poppi dat zij Noah al in haar hart gesloten heeft en nu juist meer dan ooit bij hem wilt zijn.

Het einde is goed en mooi beschreven. Ondanks dat het wel een beetje voorspelbaar is hoe het zou gaan eindigen. Toch vond ik dat niet erg omdat alles wat er vanaf het begin tot het eind gebeurde zeker niet voorspelbaar was.

Boek & Schrijfstijl

Dit boek heeft twee verschillende covers. Ik vind beide erg mooi, toch geef ik de voorkeur van het boek.

[Spoiler!]
Ik hou niet zo van spoilers geven. Maar dit vond ik zo leuk om in het boek tegen te komen dat ik het toch graag even wilde delen. Als eerste dat de band The Pretty Reckless voorbij kwam. Bijna niemand in mijn omgeving kent die band. Ook kwam Chef’Special, een band uit mijn eigen stadje.

Net zoals de voorgaande boeken worden de hoofdstukken vanuit beide personages geschreven. Dat blijf ik toch de meest fijne manier vinden. De verdeling van drama, humor en erotiek was op een goede manier verwerkt. De schrijfstijl is ook weer goed, het leest daardoor erg makkelijk. Leg je het boek even weg, dan is het ook zo weer op te pakken en weer helemaal mee te gaan in de verhalen van Noah en Poppi.

Conclusie

Wil je, je even helemaal verliezen in een verhaal dat zich ook nog eens op herkenbare plekken afspeelt? Dan zou ik zeker de Structure serie gaan lezen. Zoals ik al zei, heeft Mariëlle een hele fijne schrijfstijl waardoor het zo weg leest. Ik raad dit boek zeker aan en geeft het 4.5 sterren!

4.5/5
Boek Informatie

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Mariëlle Brouwer
Lust & Structure
Structure #3
Roman
DunTax Books
350
april 2017
9789082663044
9789082663051

Jouw beoordeling!

Bedankt voor het lezen. Beaming Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.198.15

Hoeveel sterren geef jij deze recensie?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(Nog geen waarderingen)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties