Recensie: Lieve mama

Afgelopen najaar kreeg ik een briefje in de brievenbus dat er gefilmd ging worden in de wijk over dit boek. Ik was nieuwsgierig en ging online opzoek naar recensies. Die waren allemaal veel belovend. Alsof het zo moest zijn had ik het boek op mijn werk in mijn handen. Natuurlijk mee genomen en er snel in begonnen.

Flaptekst

Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien.

De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen. Hij laat zich meesleuren in een crimineel plan: een overval op de woning van Helen en Werner.

Een horrorscenario ontvouwt zich op de bewuste avond. Maar daarmee is de nachtmerrie voor Helen nog maar pas begonnen…

Recensie

Waar alle 4 of 5 sterren recensies vandaan komen weet ik om eerlijk te zijn niet. Ik vind Esther Verhoef een goede auteur en haar schrijfstijl is ook zeker fijn. Maar dit boek kon mijn aandacht vaak genoeg niet houden. Daardoor begon ik tussen door ook andere verhalen te lezen.

Het verhaal is zeker niet slecht geschreven maar ik vond de spanning ver te zoeken. Ook werd ik niet mee genomen in het verhaal. Tegen het einde dacht ik nog even dat het spannender zou worden maar ook dit viel helaas tegen. Ondanks dat ben ik alsnog wel benieuwd naar de serie die uitkomen gaat. Maar voor het boek geef ik nu niet meer dan 3 sterren.

Beoordeling
3/5
Boek Informatie

Auteur:
Titel:

Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Esther Verhoef
Lieve mama
Thriller
Uitgeverij Prometheus
373
april 2017
9789044632255
9789044628814

Jouw beoordeling!

Bedankt voor het lezen. Beaming Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.198.15

Hoeveel sterren geef jij deze recensie?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(Nog geen waarderingen)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties