Recensie: Liam

Na het lezen van Dex en Kai, kon ik niet wachten om verder te lezen over de WWW boys.

Flaptekst

LIAM
Ken je dat? Op een onverwacht moment, op een plek waar honderden, zelfs duizenden mensen rondlopen, spreek je vluchtig iemand. In die enkele minuten gebeurt er niets speciaals, maar toch blijft die persoon in je hoofd dwalen. Helaas kun je er niet veel mee, eigenlijk niets. Je weet geen naam, laat staan een nummer.
Hoe groot is de kans om haar weer te ontmoeten? Hoe kom ik überhaupt ooit te weten wie ze is? Wat bezielde me om haar niet achterna te gaan? Wat nog belangrijker is: waarom moet mij dit overkomen?

Zo bijzonder was ze niet.
Zo bijzonder dat ik aan haar blijf denken.
Hoe bijzonder zou het zijn als we elkaar ooit treffen?

CHARLIZE
Is het onontkoombaar dat er op deze aardbol iemand rondloopt die mijn ware liefde is? Ik kan me dat nauwelijks voorstellen. Ik dacht dat ik hem had gevonden, maar het was hem niet. Verre van dat. Het gezegde ‘na regen komt zonneschijn’ wil ik eerst zien, dan pas geloven.

Recensie

Liam is het derde deel van de WWW serie. En ook nu heb ik weer genoten. Liam is een jonge man met veel zelfvertrouwen en aan vrouwelijk contact geen gebrek. Tot hij Charlize ontmoet op het vliegveld. Charlize is op de vlucht maar Liam blijft in haar gedachten.

Het is meteen vanaf het eerste moment een heerlijk boek. Met de nodige humor, liefde en drama’s. Hoe verder je komt hoe spannender het wordt. Miranda Hillers weet precies hoe ze de aandacht moet vast houden van haar lezers.

Beoordeling
5/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Miranda Hillers
LIAM
WWW #3
New Adult
MH Books
305
december 2017
9789492792020
9789492792037

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties