Recensie: Levi

Begin dit jaar had ik mee gedaan aan een winactie, de uitslag kwam pas 2 maanden later. Ik was de winactie dus een beetje vergeten (oeps) en daardoor had ik alle boeken al gekocht van Miranda. Omdat ik gewonnen had mocht ik deze tegoed houden tot het nieuwste boek uit zou komen. Dat werd Levi. Daarom wil ik Miranda Hillers bedanken voor het mogelijk maken van deze recensie.

Flaptekst

Er zijn veel woorden die met de letter L beginnen. Ik kan er zo een paar opnoemen, een aantal springen er voor mij duidelijk uit.
LUST is in korte tijd veranderd naar LIEFDE, helaas was dat voor korte duur. Door het LEF te hebben om me ongemerkt LEUGENS te vertellen, veranderde mijn gevoel voor hem in LAF en LAAG.

‘Vertrouw me als je me niet gelooft.’ Dat is wat hij tegen me zei.

Vanaf het moment dat ik hem zag, wist ik dat er iets tussen ons ging gebeuren. De aantrekkingskracht was niet te vermijden. Het overkwam mij. Hij overkwam mij. Niet wetende dat hij letterlijk de adem van iemand kon benemen.

De man die mijn hart zo vaak heeft laten overslaan.De man die mij verliefd op hem liet worden.
Ik heb het over Levi. Zelfs zijn naam begint met die letter.
Levi Lopez.

Recensie

Levi is de broer van Colin, die bekend is van de WWW-serie. Ondanks dat Levi los te lezen is zou ik wel aanraden om eerst de WWW-serie te lezen omdat alle mannen en vrouwen uit die serie voorbij komen.

Levi en Vera leren elkaar kennen in een feesttent. Dat gaat op een speelse manier en toch merk je meteen de aantrekkingskracht tussen deze personages. Ze beleven een leuke nacht wat eigenlijk voor één keer bedoeld was maar toch komen ze elkaar bij toeval weer tegen. Ze raken verwikkeld is een leuke “relatie” want zo kun je het nog niet echt noemen. Ze zien elkaar weinig doordat beide het druk heeft met hun werk. Als Levi in Rome is voor een onderzoek, is Vera daar met haar familie op reis en besluit zij Levi te verrassen. Vanaf dat moment veranderd er veel in de situatie door het werk van Levi. Het wordt erg spannend en ik had moeite om het boek aan de kant te leggen want ik wilde zo graag weten hoe het zou gaan aflopen. Ze willen graag bij elkaar zijn maar toch weer niet.

Beoordeling

De schrijfstijl is weer erg fijn waardoor het makkelijk en vlot weg leest. Op het einde springt het verhaal 5 jaar vooruit. Dat vond ik erg fijn om te lezen zodat het een afgerond verhaal is. En als laatste staat het eerste hoofdstuk van Lennox klaar om gelezen te worden. Wat het volgende boek gaat worden. Ik heb het expres nog niet gelezen maar weet nu al dat ik heel veel zin heb ik de volgende serie die gaat komen. Ik geef dit boek 4 sterren.

4/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Genre:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Miranda Hillers
Levi
New Adult
MH Books
300
augustus 2019
9789492792112
9789492792143

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties