Recensie: Kwijt

Kwijt van Cecilia Campos was eerder al bekend onder de naam De weg kwijt. Een nieuwe cover en een nieuwe naam, maar wat vond ik nou van dit boek?

Flaptekst

Nina

Ik hou van mijn leven. Aantrekkelijk, jong en slim, de wereld is mijn speeltuin. Vrachtwagen rijden door heel Europa en onderweg mannen verleiden is mijn passie. Maar verliefd worden, dat is geen optie. Als ik de knappe en mysterieuze CEO Sebastian Strong ontmoet, heb ik een duidelijk plan voor ogen: hem verleiden tot een nacht van wilde passie en vervolgens weer de deur uit lopen. Ik zal hem hebben. Hij weet het alleen nog niet.

Sebastian

Voor de buitenwereld ben ik de man die alles onder controle heeft. Ik zie er goed uit, ben rijk en heb macht. Ik ben degene die de lakens uitdeelt … en tussen de lakens spreiden de dames maar wat graag de benen voor me. Maar ik ben veel meer dan dat. Ik observeer. Ik analyseer. Ik plan. Ik hou van een uitdaging en ik sta op het punt om het belangrijkste plan in mijn leven ooit uit te voeren: Nina de mijne maken. En niet alleen voor één nachtje. Dit is zoveel meer dan een uitdaging. Het is de rest van ons leven die op het spel staat. Laat het spel beginnen.

Recensie

Kwijt gaat over Nina. Een leuke, wilde jonge vrouw die werkt als vrachtwagenchauffeuse. Haar leven wordt overhoop gehaald door Sebastiaan Strong die zij ontmoet op een bedrijfsfeestje.

Het verhaal begint al meteen met de nodige erotiek. Maar al snel komt het verhaal op gang en dat is zeker een erg leuk verhaal. Sebastiaan is wat mysterieus en je wilt graag weten wat zij bedoelingen zijn. Soms wordt er ook een stukje vanuit Sebastiaan geschreven. Dat had van mij iets meer mogen zijn.

Beoordeling

Het is erg vlot en leuk geschreven waardoor je het boek zo uit gelezen hebt en snel door wilt naar het volgende deel om te weten hoe dit avontuur zal aflopen.

5/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Cecilia Campos
Kwijt
Bad girls #1
New Adult
Bad girls books
2019
juli 2018
9789082738551
9789082738506

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties