Recensie: Kracht

Via Facebook heb ik dit boek gewonnen, al een tijdje geleden. Door een leesdip ben ik er later mee begonnen dan ik wilde. Toch wil Cecilia Campos bedanken voor het mogelijk maken van deze recensie. Ik keek heel erg uit naar het laatste deel, ondanks dat ik het jammer vind om afscheid te moeten nemen van deze personages.

Flaptekst

Barbara

Oke. Misschien geloof ik toch nog steeds in sprookjes. Daar is toch niets mis mee? Je moet toch ergens in geloven in dit leven?

Ik dacht dat hij van mij hield om wie ik ben vanbinnen en dat mijn uiterlijk niet van belang was. Maar als ik eindelijk zijn grote geheim te weten kom, ben ik daar niet meer zo zeker van.

Is het echt een zegening om er zo uit te zien zoals ik? Of is dat juist een vloek? Ben ik nou de prinses die gered moet worden of juist mijn eigen grootste vijand in dit verhaal?

Verhaal & Personages

In het vierde deel gaan we verder met het verhaal van Barbara en Guillermo. Ik raad je wel aan om eerst de andere delen te lezen voordat je aan Kracht begint.

Het boek begint met een proloog. Een kort stukje tekst wat vanuit Guillermo (Guy) geschreven is. Door dit kleine stukje tekst wordt je meteen nieuwsgierig hoe het boek zal eindigen.

Barbara wordt gezien als een zeer zelfverzekerde vrouw, die soms zelfs een beetje als een bitch overkomt. Dit is totaal niet het geval en in dit deel wordt het meer duidelijk waarom zij zelfverzekerd overkomt maar heel erg onzeker is. Een rollercoaster van emoties komen voorbij. Als Barbara op een speciale manier advies krijgt, komt er een andere Barbara te voorschijn. Haar relatie met Guy heeft zijn ups en downs. 

Guillermo is een personage die je haat of omarmt. Door zijn geheimen en iets wat dominante gedrag. Toch ben ik deze personage meer gaan omarmen hoe verder ik in het boek kwam. Als je denkt het grootste geheim te hebben ontdekt -die ik totaal niet verwacht had- blijkt er een nog groter geheim te zijn. Je begint Guy steeds meer te begrijpen waarom hij bepaalde dingen geheim heeft gehouden.

Boek & Schrijfstijl

De cover vind ik erg mooi en ook goed bij het boek passen. Het straalt kracht uit, precies zoals de titel al zegt.

Van het begin tot het einde zat ik helemaal in het verhaal. Het blijft spannend en meeslepend. Met soms een lach of ingehouden adem heb ik dit boek in drie avonden uitgelezen, terwijl ik geen snelle lezer ben. De schrijfstijl is erg fijn en de hoofdstukken zijn niet te lang. Daardoor leest het erg makkelijk.

Conclusie

Een boek die je meteen vanaf het begin nieuwsgierig maak en pakt. Zoals ik al zei heeft het een hele fijne schrijfstijl waardoor je het snel leest. Ik kan dit boek, maar zeker ook de gehele serie aan iedereen aanraden om eens te lezen. Daarom geef ik dit boek 5 sterren!

5/5
Boek Informatie

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Cecilia Campos
Kracht
Bad girls #4
New Adult
Bad girls books
278
december 2019
9789082738582
9789082738599

Jouw beoordeling!

Bedankt voor het lezen. Beaming Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.198.15

Hoeveel sterren geef jij deze recensie?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(Nog geen waarderingen)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties