Recensie: Kom naar huis

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
Waardering:

Emma Anna
Kom naar huis
#1
Roman
Dutch Venture Publishing
300
september 2019

5/5

Voor het eerst heb ik een boek geluisterd. Door de nieuwe app van de online bibliotheek kun je nu niet alleen ebooks maar ook luisterboeken downloaden. Doordat het voor mij totaal onbekend was, had ik gekozen voor een auteur die ik al ken.

Flaptekst

Verliefd worden is niet moeilijk, maar vechten voor die liefde wel.

Wanneer Hannah Mackenzie een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in.

Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om nooit meer te hoeven werken, en een bloedmooie verloofde. Wanneer hij echter bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was. Maar vechten voor de liefde is niet makkelijk als de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.

Recensie

Kom naar huis, is een verhaal waar liefde, emoties en ook trauma’s in centraal staat. Zo nu en dan is er ook een vleugje humor, wat het heftige verhaal dan iets luchtiger maakt. Twee personages die een verleden hebben en dit nog niet verwerkt hebben. Toch willen zij vechten voor de liefde voor elkaar.

Hannah en Luc zien elkaar voor het eerst in een bar. Dat loopt niet helemaal goed af, het was meer een gênante ontmoeting. De volgende dag heeft Hannah een sollicitatie gesprek. Als zij daar aan komt kan zij wel door de grond zakken, bij het zien van Luc, door wat er de avond ervoor was gebeurd

Luc besluit Hannah te vergeven wat er de avond ervoor gebeurd is en geeft haar de baan. Hij is gefascineerd door Hannah en wilt haar graag beter leren kennen. Hannah gaat niet meteen op zijn uitnodigingen in, maar Luc laat het er niet bij zitten. Uit eindelijk krijgt hij zijn zin en gaan ze samen uit eten.

Als Hannah eindelijk een beetje vertrouwen heeft in hun relatie wordt die wreed verstoord. Tot het einde blijft het spannend welke kant het op zal gaan en of het vechten voor de liefde het waard was.

Vanaf het eerste moment leef je met Hannah mee. Als je hoort wat haar ex-vriend allemaal heeft uit gespookt wil je die persoon het liefst met eigen handen een kopje kleiner maker. Gelukkig krijgt Hannah steeds meer zelfvertrouwen door Luc.

Er zijn twee covers van dit boek. Beide vind ik erg mooi en passend bij het verhaal.

Het luisteren was echt even wennen, zeker aan de stem. Het werd verteld door een vrouw, daardoor was het soms een beetje raar om Lucs verhaal vanuit een vrouw te horen. Toch zat ik al snel helemaal in het verhaal. Ook vond ik dat de emoties goed verteld werden. Soms met een lach, soms met een traan en ook ingehouden adem heb ik dit verhaal geluisterd.

Conclusie

Alles zit in dit boek verwerkt, liefde, erotiek, trauma’s maar ook diepgang. Dat vond ik zelf erg fijn. De personages zijn erg goed uitgewerkt, waardoor je alleen maar meer over Hannah en Luc wilt lezen. Gelukkig is er een tweede boek!

Overtuigd?
Schaf dit boek dan aan
via onderstaande links.

Jouw beoordeling!

Bedankt voor het lezen. Beaming Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.198.15

Hoeveel sterren geef jij deze recensie?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(Nog geen waarderingen)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties