Recensie: Kijk niet achterom

Het laatste deel van de Blingg serie. Wat vond ik van dit laatste deel? Lees snel verder!

Flaptekst

Al jaren worstelde ik met mijn gevoelens voor mijn beste vriendin, en ondertussen vermaakte ik me prima met andere vrouwen. Eentje beviel me zo goed dat we elkaar geregeld zagen, enkel en alleen om mijn en haar behoeften te bevredigen. Niets meer en niets minder.

Maar wie of wat bepaalt met wie je uiteindelijk gelukkig wordt? Is er iemand of iets die dat aanstuurt, je een zetje in de juiste richting geeft?

Ik kwam er pas achter toen voor mij definitief de deur was dichtgegooid en dat ging niet zonder slag of stoot.

Ik heb mensen gekwetst, diep beledigd. Het zijn twee vrouwen die heel veel voor mij betekenen en ik ben bang dat ik ze voor altijd ben verloren.

Kijk niet achterom is het vijfde deel van de Blingg-serie en gaat over tegenstrijdige gevoelens tussen vriendschap en liefde.

Recensie

Alweer het (voorlopig?) laatste deel van de Blingg-serie. Wat ik heb begrepen is dat het 2 jaar heeft geduurd voordat het verhaal over Rens verscheen. Zelf heb ik Miranda Hillers pas later ontdekt waardoor ik de hele reeks achter elkaar heb kunnen lezen. Eigenlijk was het wachten wel beter geweest, aangezien het eerste deel van het boek uit herhalingen bestaat. Ondanks dat het vanuit Rens wordt verteld herken je het wel meteen. Dat vond ik iets lastiger waardoor ik wat moeilijk in het verhaal kwam.

Halverwege het boek zijn er meer nieuwe stukken. Dan wordt je mee genomen in een heerlijk verhaal wat zich voor een deel in Parijs afspeelt. Eenmaal terug in Nederland gebeurd er ook nog genoeg met zeker een heel spannend stuk. Ik zat echt met ingehouden adem te lezen. Ook het einde was een stukje herhaling maar toch een hele mooie afsluiting.

Beoordeling

Persoonlijk lijkt het mij erg leuk om nog een boek of meerdere boeken te lezen over hoe het nu met iedereen gaat. Maar als dat niet zo is, dan is het een serie die zeker mooi is afgesloten. De schrijfstijl was weer erg fijn en de nieuwe stukken lazen ook zeker erg makkelijk weg. Door de herhaling heb ik gekozen om dit boek 4 sterren te geven.

4/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Miranda Hillers
Kijk niet achterom
Blingg #5
New Adult
MH Books
304
mei 2018
9789492792044
9789492792051

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties