Recensie: Ik geef mij over

Het tweede deel uit de overgave trilogie. Het deel wat mijn verraste. Lees snel mijn recensie!

Flaptekst

Kylie ziet hoe Jensen naar haar kijkt. De belofte in zijn ogen. Dat ruwe randje van dominantie. Maar dominantie beangstigt haar, meer dan wat dan ook. Zij en haar broer hebben ternauwernood een jeugd vol geweld en misbruik overleefd. Ze kan onmogelijk de controle loslaten en zich totaal overgeven aan een man. Vooral niet aan een man als Jensen.

Jensen ziet de schaduw in Kylies ogen. Hij weet dat hij heel voorzichtig moet zijn met haar als hij zijn kansen niet wil verspelen. Het enige wat hij wil is haar laten zien dat dominantie niet hetzelfde is als pijn. Dat emotionele overgave nog veel krachtiger is dan fysieke. Als ze zich volledig aan hem durft te geven, zal de pijnlijke leegte in haar hart op ongeëvenaarde wijze vervuld worden. Als ze maar durft…

Recensie

In dit deel gaat het over Kylie, het schoonzusje en tevens vriendin van Josslyn uit het eerste deel. Kylie heeft een moeilijk verleden achter de rug en denkt erg zwart/wit. Dominantie staat voor haar gelijk met haar verleden en met pijn. In haar verleden heeft zij samen met haar broer erge dingen mee gemaakt. Nu haar broer er niet meer is zal Kylie zich toch echt zelf moeten redden. En dan komt Jensen bij het bedrijf werken waar Kylie ook werkt. Jensen maakt zijn intrede al in het eerste deel. Het enige wat je dan van hem te weten komt is dat hij net als zijn werk partner Dash een dominant is.

Dit boek vond ik nog beter dan het eerste deel. Doordat Kylie zo zwart/wit denkt kan het alle kanten opgaan. En wil je toch blijven lezen om te weten hoe het afloopt.

Beoordeling
4/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Maya Banks
Ik geef mij over
Overgave #2
Roman / New Adult
Boekerij
256
april 2016
9789022574782
9789402305746

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties