Recensie: Hitte

Met het lezen van Hitte heb ik weer een nieuwe auteur ontdekt. Deze reeks bestaat uit 3 boeken, Hitte is daarvan de eerste.

Flaptekst

Onder de hete zon, duizenden kilometers van huis, probeert Lynn Stevens haar leven weer op te pakken om de herinnering aan die ene fatale nacht te vergeten. Ze ontmoet Daan, de jongen met het wispelturige gedrag en de broeierige bruine ogen, die verplicht met zijn ouders op vakantie is. In hem ziet ze haar eigen worsteling weerspiegeld, iedere keer als ze te dichtbij dreigt te komen. Daan houdt er niet van aangeraakt te worden. Maar als hij erachter wil komen welk geheim Lynn met zich meedraagt, betekent dit dat hij zich wel moet blootgeven.

Recensie

Hitte is het eerste deel van deze serie en gaat over Lynn en Daan. Ze worden naar elkaar toe getrokken maar hebben beide hun geheimen. Toch kunnen ze geen afstand van elkaar houden en kom je steeds meer te weten over deze personen.

Het boek is erg vlot geschreven, wisselt van persoon, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Het is spannend en toch ook romantisch. Een boek wat je niet makkelijk weg legt omdat je wilt weten hoe het eindigt.

Beoordeling
5/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Verschenen:
ISBN Ebook:

Lis Lucassen
Hitte
Hitte #1
Roman
Tinteling Romance
mei 2019 (nieuwe versie)
9781386657026

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties