Recensie: Gewillig

In Gewillig wordt het verhaal van Kate en Drew twee jaar later opgepakt, nu verteld vanuit het gezichtspunt van Kate.

Flaptekst

Je hebt twee soorten mensen op deze wereld. Het soort mensen dat wat passief is en de mensen die gelijk actie ondernemen. Ik heb altijd eerst de kat uit de boom gekeken. Ik ben altijd voorzichtig, en houd van plannen. Dat veranderde nadat ik Drew Evans leerde kennen. Hij was altijd zo volhardend. En zo zeker van zichzelf – en van mij.

Maar niet alle stellen zijn voor altijd gelukkig. Had jij gedacht dat Drew en ik het ultieme liefdessprookje tegemoet gingen? Nou, ik ook. Nu sta ik voor een keuze, de belangrijkste in mijn leven. Drew heeft al gekozen. Sterker nog, hij wilde voor ons allebei kiezen. Maar je weet dat dat simpelweg niet mijn stijl is. Daarom ben ik terug naar Greenville gekomen. Alleen. Nou ja, soort van alleen…

Ik ben erachter gekomen dat oude gewoonten moeilijk slijten en dat je soms terug moet naar het begin om vooruit te kunnen komen.

Recensie

Het boek komt vlot op gang maar voor de lezer is het wel al vrij snel duidelijk wat er speelt. Ondanks dat het wat voorspelbaar is wordt het verhaal wel leuk verteld en is dit deel wat anders dan het eerste deel. Waar daar wat meer humor voorbij kwam miste ik die humor wel in dit deel. Aan het einde komt Drew kort nog aan bod en dan komt de humor ook weer terug. Toch zou ik ook dit deel aanraden om te lezen en heb ik er zeker van genoten.

Beoordeling
5/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Emma Chase
Gewillig
Gebonden (#2)
Roman / New Adult
Karakter
256
mei 2015
9789045206400
9789045208312

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties