Recensie: Getemd

Na het verhaal te hebben gelezen door de oven van Drew en Kate is nu Matthew aan de beurt om zijn verhaal te vertellen.

Flaptekst

Matthew Fisher, de beste vriend van Drew Evans, wil zich settelen. Daarvoor zal hij eerst de wantrouwende en uitermate levenslustige Dee Dee Warren moeten overtuigen.

Je kent het verhaal vast: meisje ontmoet womanizer, ze worden verliefd op elkaar, womanizer verandert zijn levensstijl. Het is een goed verhaal, maar niet het onze. Dat van ons is een stuk kleurrijker.

Toen ik Dee ontmoette, wist ik meteen dat ze heel bijzonder was. Toen ze mij ontmoette, dacht ze dat ik alles behalve bijzonder was – ik was hetzelfde als iedere andere vent die haar belazerd en gedumpt had. Het duurde even voor ik haar van het tegenovergestelde overtuigd had, maar het blijkt dat ik erg overtuigend kan zijn als er seks in het spel is. Het is misschien duidelijk welke kant dit verhaal op gaat. Maar het interessante ervan is niet hoe het eindigt, maar juist hoe we daar gekomen zijn.

Recensie

Het derde verhaal van Emma Chase in deze serie heet Getemd en wordt vanuit Matthew geschreven. Matthew is een goede vriend van Drew en is al voor gekomen in de eerste 2 delen.

Het is erg leuk om bepaalde gebeurtenissen vanuit de ogen van Matthew te lezen. Er zit zeker weer humor in dit deel en ook is de spanning goed. Je wordt terug genomen naar de tijd van het eerste deel. En aan het einde van het boek zit een kleine verrassing.

Beoordeling
5/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Emma Chase
Getemd
Gebonden #3
Roman / New Adult
Karakter
296
juli 2015
9789045207209
9789045209029

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties