Recensie: Getekend leven

Na aanleiding van mijn recensie op boek 2 heeft Sara Sparkel mij gevraagd of ik wilde proeflezen van deel 3. Daar heb ik natuurlijk ja op gezegd omdat ik het leuk vind om auteurs te kunnen helpen.

Flaptekst

Het zinderend verhaal van Valerie en Lucas gaat verder. Net wanneer ze denken alles op orde te hebben en intens gelukkig te zijn met elkaar, lopen ze tegen ongekende struikelblokken.
Is hun liefde sterk genoeg om het onverwachte aan te kunnen? Zullen ze alle obstakels samen kunnen overwinnen? Kunnen ze elkaar loslaten als het niet anders meer kan? Of is hun liefde een dodelijke obsessie die hun ondergang zal worden?
Veel vragen,.. met antwoorden in boek drie! Het laatste deel van Valerie en Lucas.
Hun leven is zoals gewoonlijk intens, emotioneel en gekmakend en toch zal het je niet loslaten. Een belofte voor het leven!.

Recensie

Het boek begint al meteen met een spannende proloog. Daardoor was ik meteen nieuwsgierig wat er vooraf was gegaan. Vanaf het begin is er ook veel spanning en is het ook erotisch. Als je de andere delen heb gelezen weet je dat Lucas en Valerie daar erg van houden. In het begin zit de relatie goed maar er gebeurd van alles waardoor hun relatie toch op het spel komt te staan. In dit boek zit behoorlijk veel drama en spannende stukken waardoor het toch anders is dan de voorgaande delen. Persoonlijk vind ik dit het beste deel van de 3. De schrijfstijl is weer fijn en het leest vlot weg. Ik vond het jammer dat dit het laatste deel was van Lucas en Valerie maar had al begrepen dat ze nog voorbij zou gaan komen is andere verhalen. Dus helemaal afscheid nemen hoeft gelukkig niet.

Beoordeling
4/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Verschenen:
ISBN Ebook:

Sara Sparkel
Getekend leven
Leven #3
New Adult
Eigen beheer
mei 2019
1230003206263

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties