Recensie: Geketend

Het laatste deel alweer van Emma Chase. Geketend wordt vanuit Drew geschreven, een erg leuke afsluiten. Ben je benieuwd of jij dit boek moet lezen? Bekijk dan mijn recensie!

Flaptekst

Drew en Kate kunnen niet wachten om elkaar het ja-woord te geven. Als ze de festiviteiten in aanloop naar de bruiloft heelhuids doorkomen tenminste.

Ik heb nooit van mijn leven gedacht dat ik ooit zou trouwen. Maar Kate heeft het onmogelijke voor elkaar gekregen, ze heeft me doen veranderen. Ik denk dat we het erover eens zijn dat ik daarvoor al een geweldige vent was, maar nu ben ik het helemaal.

De weg die we hebben moeten afleggen was er niet een geplaveid met rozengeur en maneschijn; foutjes en misverstanden genoeg om een Griekse tragedie mee te vullen. Maar Kate en ik hebben ons er dankzij onze onuitputtelijke passie, grenzeloze bewondering en eeuwige liefde heelhuids doorheen geslagen.

Dat gezegd hebbende, er waren een aantal onverwachte gebeurtenissen in Las Vegas afgelopen weekend die voor problemen hadden kunnen zorgen. Het was in wezen… mijn laatste test.

Recensie

Helaas het laatste boek alweer van deze serie. Ik was erg blij dat het boek weer vanuit Drew geschreven werd.

Met Geketend wordt je mee genomen naar de laatste hindernis. De bruiloft van Drew en Kate. Voordat dit gaat gebeuren komen eerst de vrijgezelle feesten aan bod. Daarmee komen ook alle vorige personages voorbij.

Wat ik leuk vind aan dit laatste deel is dat het niet stopt met de bruiloft maar dat er nog een stuk achteraan geschreven is. Ik vind het jammer om afscheid van ze te moeten nemen maar heb heel erg genoten van deze reeks.

Beoordeling
5/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Ebook:

Emma Chase
Geketend
Gebonden #4
Roman / New Adult
Karakter
208
september 2015
9789045209449

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties