Recensie: Geketend leven

Via Facebook was er een win actie voor dit boek. Ik had mee gedaan en gewonnen! In dit bericht kun je mijn recensie lezen.

Flaptekst

De éénentwintig jarige Valerie Grind begint een lange reis van Californië naar New York. Ze wil een nieuw leven beginnen en haar duistere verleden achter zich laten. Als haar auto het onderweg begeeft ontmoet ze de al even arrogante en mysterieuze Lucas. Hij is het gewoon altijd zijn zin te krijgen. De twee voelen zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken, maar de controle verliezen is voor beiden onmogelijk. Hun magnetische aantrekkingskracht zorgt ervoor dat ze hun grenzen willen verleggen, maar zijn fantasieën zijn haar nachtmerries. Opgepast: zeer erotisch, heel pikant en heeft een cliffhanger die je niet los zal laten. ‘Ik speel hier met vuur, het is eigenlijk niet eens gevaarlijk eerder vrij fascinerend.’

Recensie

De titel van het boek en die met de cover komt niet overeen. Daar ben ik mij van bewust, dit komt omdat de cover/titel later is aangepast.

Een verhaal over Valarie en Hulk (Lucas) die je mee neemt op een reis naar New York. Soms zijn er wat herhalingen maar dat is niet storend. Het verhaal sleept je al snel mee en je wilt steeds meer weten over de hoofdpersonages. Daar blijft de schrijfster nog wat mysterieus over. Daarom ben ik ook heel nieuwsgierig naar het tweede deel van deze serie. Zeker een aanrader om te lezen!

Beoordeling
5/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Verschenen
:
ISBN Ebook:

Sara Sparkel
Geketend leven
Leven #1
New Adult
Eigen beheer
oktober 2018
1230002589367

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties