Recensie: Gebonden

Via, via kreeg ik deze reeks aanbevolen. Meteen bij de bibliotheek de delen gehaald en vol spanning begonnen. In mijn recensies lees je wat ik ervan vond.

Flaptekst

Drew Evans is knap en zelfverzekerd, hij maakt dagelijks miljoenendeals en hij windt de mooiste vrouwen van New York met zijn glimlach om zijn vinger. De vraag is waarom hij zich dan al zeven dagen, diep ongelukkig en gedeprimeerd, opgesloten heeft in zijn appartement. Hij zegt dat hij griep heeft. Maar wij weten wel beter.

Kate Brooks is briljant, beeldschoon en ambitieus. Als ze aangenomen wordt als partner bij de investeringsbank van Drews vader, wordt Drews flamboyante leventje volledig overhoop gegooid. Ze blijkt een geduchte en verontrustende concurrent op de werkvloer. Het feit dat hij zich tot haar aangetrokken voelt, leidt alleen maar af, maar dat ze niet ingaat op zijn avances vindt hij nog het meest frustrerend.

Gebonden is een spetterende, gepassioneerde en scherpe roman over een man die veel van vrouwen weet, maar niet zo veel als hij denkt. Naarmate hij zijn verhaal vertelt, komt Drew erachter dat degene die hij het meest verafschuwt ook degene is die hij meer dan wie ook begeert.

Recensie

Een verhaal geschreven vanuit een man, Drew. Doordat Drew het verhaal verteld maakt het anders dan andere boeken. En dat is zeker een pluspunt. Drew is een knappe en zelfverzekerde man die elke vrouw kan krijgen die hij wilt. Maar verliefd worden doet hij nooit. Dan ontmoet hij Kate Brooks in een nachtclub en zij wijst Drew af. Per toeval komt zij op het zelfde kantoor te werken als Drew en vandaar wordt het verhaal nog spannender.

Doordat het verhaal verteld wordt door een man heb ik vaak gelachen om bepaalde opmerkingen. Maar ook is het spannend en zeker romantisch. Heb erg genoten van dit deel en kon niet wachten om met het tweede deel te beginnen.

Beoordeling
5/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Emma Chase
Gebonden
Gebonden #1
Roman / New Adult
Karakter
256
juli 2014
9789045207865
9789045207964

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties