Recensie: Emotionele eigenzinnigheid

Toen ik via Facebook voorbij zag komen dat Miranda Hillers bezig was met een nieuw boek, kon ik niet wachten tot die uit kwam. Al snel kon ik het boek aanschaffen en lezen.

Flaptekst

Cleo
Ik verheugde me op het nieuwe schooljaar. Met mijn vriendin Zelda zou ik een geweldige tijd tegemoet gaan.
Haar twin, mijn broer en hun twee vrienden waren ook op het Alexander Lyceum toegelaten. Dat was geen probleem, met z’n zessen vormden we al een hechte groep.
Die gedachte voldeed echter niet aan mijn verwachting. Sterker nog: het was het begin van alle ellende.
Ik zal nooit vergeten wat ik op die bewuste dag te horen kreeg.
Maar ik was niet begonnen. Ik was nooit begonnen.
Het begon allemaal door hem.
Door Lennox Sanders.

Lennox
Ik wil haar zachte huid aanraken. Ik wil haar horen lachen. Ik wil haar tranen wegnemen. Ik wil haar vasthouden.
Zij geeft me rust. Door haar word ik kalm. Bij haar verdwijnen al mijn ergernissen. Zij brengt de stilte in mijn hoofd.
Het enige wat ik wil is zij.
Maar Cleo is het zusje van mijn beste vriend. En Kian beschermt haar voor jongens zoals ik.

Recensie

Het verhaal begon in de toekomst. Wat al spannend was om te lezen. Gelukkig sprong Miranda terug naar het verleden om het verhaal beter te begrijpen. Een rollercoaster aan emoties komen voorbij. Je leert niet alleen Cleo en Lennox kennen maar ook de andere kinderen van de WWW boys komen voorbij. In het begin was het even verwarrend wie nou bij welke WWW boy hoort, maar dat wordt gelukkig snel duidelijk.

Cleo heeft het niet makkelijk met een beschermende broer en zijn vrienden. En als zij dan ook nog verliefd wordt op Lennox, wordt het er niet makkelijker op. Je leeft erg met haar mee en door welke emoties zij gaat. Lennox heeft een verleden waar steeds iets meer van prijs gegeven wordt. Hij wordt verliefd op Cleo maar kan dit niet uiten doordat zijn beste vriend Kian, de broer van Cleo, er tegen is. Je hoopt op een goed einde maar Miranda heeft gekozen voor een open einde. Dit maakt het verhaal nog spannender en ik kan niet wachten tot het tweede deel uit komt. (verwacht rond de zomer van 2020)

Beoordeling

Zoals gewend van Miranda wordt het verhaal vanuit beide personages verteld, wat ik zelf het meest prettige vind om te lezen. Door de rollercoaster van emoties is het lastig om het boek weg te leggen omdat je niet wilt dat het stopt. Daarom krijgt Emotionele eigenzinnigheid van mij vijf sterren!

5/5
Boek Informatie

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Miranda Hillers
Emotionele eigenzinnigheid
Friends4Life #1
New Adult
MH Books
280
december 2019
9789492792099
9789492792105

Jouw beoordeling!

Bedankt voor het lezen. Beaming Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.198.15

Hoeveel sterren geef jij deze recensie?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(Nog geen waarderingen)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties