Recensie: Eigen

Voorheen was de titel “Pretty Girl” en gaat o.a. over Barbara die we kennen van het team van Sebastiaan Strong. Nu heeft zij haar eigen verhaal, en wat voor één!

Flaptekst

Sneeuwwitje, Doornroosje, Roodkapje. Dat zijn de sprookjes waar ik altijd in heb geloofd en de reden waarom ik heel mijn leven op mijn prins op het witte paard heb gewacht. Inmiddels ben ik vijfendertig en wacht ik nog steeds. Sprookjes… wat een onzin eigenlijk. ”Ze leefden nog lang en gelukkig” stamt uit de tijd dat de mensen gemiddeld 30 werden. Het is verdorie de eenentwintigste eeuw en ik moet mezelf maar eens leren redden.

Maar dan kom ik hém tegen. Hij is van alles, maar zeker geen prins op het witte paard. Hij is een womanizer. Een player eerste klasse. Een jonge viriele hond die alleen maar aan zichzelf denkt. Een klootzak die om de een of andere reden een hekel aan mij heeft, dat is overduidelijk. Hij is precies het tegenovergestelde van wat ik altijd geloofd heb een prins zou zijn. Want hij houdt ervan mij te ontregelen. Hij geniet ervan als mijn mascara uitloopt en mijn haar door de war zit.

Maar als hij de prins niet is, wie is hij dan wel? Misschien is hij wel de slechterik in dit verhaal…

Recensie

Barbara komt over als een zelfverzekerde vrouw die weet wat zij wel en niet wilt. Ze worstelt met behoorlijk wat dingen die later in het verhaal steeds meer naar voren komen. Als Barbara, Guy tegenkomt in de sportschool gaat er van alles mis waar zij grip op wilt houden. Er is een behoorlijke aantrekkingskracht tussen deze twee personen.

Guy is een type man die je of haat of juist niet. Hij is juist wel erg zeker van zichzelf ondanks dat hij ook met gevoelens worstelt. Ook is Guy een type man die soms het bloed onder je nagels vandaan haalt om hem niet veel later weer in je armen te sluiten.

Dit is een boek wat lastig is weg te leggen. Ik herkende sommige gevoelens waar Barbara mee worstelt best wel. Omdat ik hier soms zelf ook tegenaan loop. Het is een pittig verhaal met ook de nodige erotische scenes.

Beoordeling

Het verhaal is goed uitgewerkt en blijft spannend tot het einde. Ook de schrijfstijl vond ik weer prettig. Door het lezen van de epiloog ben ik heel  erg benieuwd naar het volgende deel. en naar wat Cecilia hierna nog meer voor ons in petto heeft. Ik geef dit boek 5 sterren.

5/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Cecilia Campos
Eigen
Bad Girls #3
New Adult
Bad girls books
270
juli 2018
9789082738544
9781386717799

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties