Recensie: Collin

Na de eerste 3 delen te hebben gelezen van de WWW serie kon ik niet wachten om te beginnen met het tot nu toe laatste deel. Dit keer gaat het over Collin en Megan.

Flaptekst

COLLIN
Voetbal is een spel en mijn leven is daar grotendeels op gebaseerd. Je wint, je verliest of je speelt gelijk. En met Megan voel ik me onoverwinnelijk, want het gevoel van houden van is me niet eerder overkomen. Zij is mijn ultieme trofee.

Competitie is goed, het houdt je scherp om je doel te bereiken. Tot de top van je kunnen, altijd een stapje beter dan de rest, een nummertweepositie is not done. Maar wat als ik moet gaan strijden tegen een machtige Rus of mijn bloedeigen broer? Wil en kan ik zover gaan om hen te overtreffen ten koste van alles? Het antwoord daarop is ja, totdat er onverwachts iets gebeurt wat alles kapotmaakt waarvoor je zo hard hebt gestreden.

MEGAN
Collin was mijn medicijn, hij maakte mij weer beter. Hij leerde me om niet op te geven, maar om door te zetten, ook al lukte dat niet in één keer. Met die instelling wil ik hem ervan overtuigen dat hij de liefde van mijn leven is en hoop ik dat hij me kan vergeven. Ik brak Collins hart door zijn grootste nachtmerrie te laten uitkomen en dat is het stomste wat ik ooit heb gedaan.

Recensie

Al vroeg in het boek komen ze elkaar tegen zonder met elkaar in contact te komen. Zo heeft Megan een mening over Collin gekregen en weet hij nog niet eens van haar bestaan af. Kort daarna springt het verhaal naar 6 maanden later. En vanaf dat moment is het boek (bijna) niet weg te leggen. De gebeurtenissen wat vooraf is gegaan maar ook het leven waar Collin en Megan op dat moment in zitten is super spannend en erg goed geschreven. Ze raken beide verwikkeld in zaken waarvan zij andere niet op de hoogte stellen maar waardoor zij elkaar wel kwijt raken.

Door de schrijfstijl en ook de kennis waarmee het boek is geschreven raakt het verhaal je ook echt. Met een lach en een traan heb ik genoten van tot nu toe het laatste deel van de WWW serie en hoop ik dat er ooit nog een deel komt. Van alle 4 de delen is Collin wel mijn favoriete nummer 1.

Beoordeling
5/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Miranda Hillers
COLLIN
WWW #4
New Adult
MH Books
208
november 2018
9789492792082
9789492792075

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties