Recensie: Chaos & Structure

Via Facebook was er een win actie voor dit boek. Ik had mee gedaan en gewonnen! Toen het binnen kwam ben ik er meteen in begonnen.

Flaptekst

Na een foute avond vol drank wordt Lily wakker naast Eindhovens lokale popidool Mika.
Ze heeft een hekel aan de populaire band, die denken dat ze alles maar kunnen krijgen.

Maar als Mika haar maar niet met rust laat en ze hem beter leert kennen, is hij misschien niet zo verschrikkelijk als ze denkt.

Misschien kampt hij zelfs wel met soortgelijke problemen als zijzelf.
En hij? Wat vindt hij van haar?

Recensie

Het eerste deel over de band Structure gaat over Mika en Lily. Na een avond met drank worden ze naast elkaar wakker. De spanning begint dan al meteen en je voelt hoe Mika en Lily naar elkaar toe getrokken worden. Lily wilt niks met Mika te maken hebben maar hij houdt vol. Beide hebben ze hun eigen ideeën over wat voor persoon ze zijn en dat is soms hartverscheurend om te lezen. Ze duwen en trekken, beide een chaos. Je kan niet anders dan met de personages mee leven en hopen op een goed einde.

Het is een boek wat geschreven wordt zowel vanuit Mika als Lily. Dat vind ik zelf erg fijn. Het blijft spannend tot het einde en het is moeilijk om het boek aan de kant te leggen. Een verrassend einde maakt je zo nieuwsgierig dat je meteen met het tweede deel verder wilt gaan. De schrijfstijl is erg prettig en het leest makkelijk weg.

Beoordeling
4/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Boek:
ISBN Ebook:

Mariëlle Brouwer
Chaos & Structure
Structure #1
Roman
DunTax Books
302
april 2017
9789082663006
9789082663013

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties