Recensie: Blijf bij mij

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
Waardering:

Emma Anna
Blijf bij mij
#2
New Adult
Dutch Venture Publishing
300
februari 2020

5/5

Via de online bibliotheek kon ik gelukkig verder luisteren naar het verhaal van Hannah en Luc. Dat heb ik ook met veel plezier gedaan.

Flaptekst

Hoewel Hannah’s hart is gebroken door de allesbeslissende onthulling die Luc heeft gedaan, heeft ze haar leven toch weer weten op te pakken. De afgelopen maanden is haar leven drastisch veranderd. Ze heeft een nieuwe baan, nieuwe vrienden en probeert haar verleden een plekje te geven. Maar wanneer ze uiteindelijk toch wordt geconfronteerd met Luc, blijkt ze meer naar een leven met hem te verlangen dan ze zichzelf heeft geprobeerd wijs te maken.

Luc is getrouwd en staat op het punt vader te worden, maar niets gaat zoals hij zou willen. Zijn relatie, zijn gezondheid en zijn gemoedstoestand laten hem in de steek, wat uiteindelijk maar één oorzaak heeft: een leven zonder Hannah, de vrouw die hem alles zou kunnen bieden wat hij nodig heeft. Maar is dat andersom ook zo?

Wat is er voor nodig om toch samen gelukkig te worden? En kunnen Luc en Hannah wel daadwerkelijk gelukkig zijn wanneer buitenstaanders er alles aan doen om dat tegen te houden?

Recensie

Na het verdrietige einde van Kom naar huis, was er gelukkig het volgende deel. Dit deel gaat meteen verder waar het vorige deel stopte.

Luc wilt het juiste doen voor zijn ongeboren kind. Hij verlaat Hannah om met Saskia verder te gaan. Hij trouwt zelfs met haar. Het is de slechtste keuze die hij kon maken. Het gaat niet goed met hem, zijn gezondheid en zijn bedrijven. De sterke man van het eerste deel is compleet verdwenen. Hij kan Hannah niet helemaal los laten en zorgt ervoor dat zij nog steeds beschermd wordt tegen haar gewelddadige ex.

Hannah pakt zover het kan haar leven weer op. Zo heeft zij gesprekken met een psycholoog om haar verleden te verwerken. Gaat Hannah werken bij een boekenwinkeltje. Daar raakt zij bevriend met Julian. Een collega met een eigen kijk op de liefde. Ze gaan uit eindelijk op date, maar toch blijft Hannah aan Luc denken.

Dit deel gaat verder en dieper qua gevoelens en emoties. Wat erg fijn is om te lezen. Zo af en toe krijg je ook een kijkje in het hoofd van Noud, de ex van Hannah. Wat een interessante afwisseling is.

Het einde betreft een epiloog die zich 17 maanden later afspeelt. Een prachtige afsluiter van deze reeks. Ondanks dat ik het jammer vond om al afscheid te moeten nemen van deze twee personages.

Gelukkig werd dit deel ook verteld door de zelfde persoon (Jantine van den Bos) wat toch vertrouwd voelde. Het is een fijne rustige stem die bij het verhaal past.

Conclusie

In dit boek kwam meer diepgang. Wat vaak wordt gezegd, dat het tweede deel niet bij het eerste deel komt, dat is hier totaal niet passend bij. Dit tweede deel is voor mij net zo goed als het eerste deel. Daarom geef ik 5 sterren aan Blijf bij mij.

Overtuigd?
Schaf dit boek dan aan
via onderstaande links.

Jouw beoordeling!

Bedankt voor het lezen. Beaming Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.198.15

Hoeveel sterren geef jij deze recensie?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties