Recensie: Bezit mij

Na het lezen van het eerste deel kon ik niet wachten om deel 2 te lezen. Gelukkig had de bibliotheek deze ook. Ben je benieuwd wat ik van Bezit mij? Lees dan snel verder.

Flaptekst

Nikki Fairchild heeft altijd gedroomd van een sprookjes-huwelijk. Als ze de intelligente en onweerstaanbare Damien Stark ontmoet, krijgt ze het gevoel dat hij de ware is. Hoewel ze gehecht is aan haar vrijheid, is ze bereid die voor Damien op te geven. Hij vult haar aan en maakt haar leven compleet.

Wat begon als aantrekkingskracht, wordt steeds intenser. Toch lijkt het verleden de twee geliefden niet los te laten. Kunnen Nikkie en Damien gebeurtenissen uit het verleden achter zich laten en zich voorgoed aan elkaar overgeven?

Recensie

In het tweede deel gaat het verhaal verder waar het eerste deel stopte. Nikki heeft een deal met Damien gemaakt om een schilderij te laten maken. Tijdens deze periode komen Nikki en Damien steeds dichter bij elkaar. Ook kom je steeds meer te weten over het verleden van Damien. Zodra de deal voorbij is kunnen ze elkaar niet loslaten. Er komt veel op beide af en het eindigt dan ook erg spannend, waardoor je meteen het volgende deel wilt gaan lezen.

Beoordeling
4/5
Boek Informatie

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Ebook:

Julie Kenner
Bezit mij
Stark-trilogie #2
Roman / New Adult
Xander Uitgevers B.V.
388
aufustus 2014
9789401602648

Kopen
Jouw beoordeling!

Bedankt voor het lezen. Beaming Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.198.15

Hoeveel sterren geef jij deze recensie?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(Nog geen waarderingen)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties