Recensie: Bevrijd mij

Julie Kenner is voor mij nog een onbekende auteur. Ik kwam deze auteur tegen in een Facebook groep waar ik in zit, en ik werd erg nieuwsgierig. Bevrijd mij is het eerste deel uit de stark-trilogie.

Flaptekst

Damien Stark heeft alles: een indrukwekkende carrière, bakken met geld en een onweerstaanbaar uiterlijk. Maar als hij Nikki Fairchild ontmoet, voelt hij zich toch een arme man. Het probleem: Nikki is gehecht aan haar vrijheid en niet van plan die op te geven. Maar Damien moet en zal haar hebben en zet alles op alles om haar te veroveren.

Sexy, emotioneel en romantisch – dit is het verhaal van een man en een vrouw die overweldigd worden door een bijna verblindende aantrekkingskracht. Wat begint als aantrekking, wordt steeds intenser. Misschien wordt het wel zo heftig dat het onmogelijk vol te houden is. Zullen Damien en Nikki zich ooit echt aan elkaar durven overgeven?

Recensie

Het verhaal wordt verteld vanuit Nikki, een persoon waar je meteen meer over wilt weten. Ze heeft aardig wat mee gemaakt in het verleden. Als zij Damien weer tegenkomt lopen de spanningen aardig op. Toch rent Nikki steeds voor hem weg. Beetje bij beetje kom je meer te weten waarom dat gebeurd. Over Damien kom je niet heel veel te weten, helaas. Hij blijft een mysterieuze man.

Door de vlotte schrijfstijl en het om elkaar heen draaien van de personages is het boek lastig weg te leggen en wil je weten hoe het afloopt. Gelukkig zijn er nog twee delen!

Beoordeling
4/5
Boek Informatie

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
ISBN Ebook:

Julie Kenner
Bevrijd mij
Stark-trilogie #1
Roman / New Adult
Xander Uitgevers B.V.
281
juni 2014
9789401602426

Kopen
Jouw beoordeling!

Bedankt voor het lezen. Beaming Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.198.15

Hoeveel sterren geef jij deze recensie?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(Nog geen waarderingen)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties