Recensie: Belogen leven

Na 3 delen in de “leven” serie over Valarie en Lucas is nu tijd voor de neef van Lucas namelijk Brian. Als je de eerste 3 delen nog niet gelezen heb raad ik je aan om dat eerst te doen aan gezien dit deel spoilers bevat.

Flaptekst

Brian Heartman is even excentriek als zijn neef Lucas Heartman, die ondertussen zijn wilde haren wel al verloren heeft.

Brian is nog nooit echt verliefd geweest, tenminste niet voor een langere periode dan een week. Hij heeft geen vertrouwen in vrouwen, waarschijnlijk omdat hij in zichzelf geen vertrouwen heeft. Hij kan genieten van de vrouwelijke aandacht, maar bereikt snel de grens van verveling. Wanneer hij bij toeval Rose Roots in zijn vizier krijgt en de controle over zichzelf verliest, begint hij met een plan dat anders loopt dan hij in gedachten had.

Rose blijkt heel anders te zijn dan hij verwachtte. Hoewel haar bagage zwaar weegt en ze geen plaats heeft voor aantrekkelijke afleiding, weet Brian haar te overtuigen om hem te vertrouwen en in hem te geloven.

Voor de buitenwereld komt ze dan ook over als een zelfzekere, grappige, slimme, beredeneerde en hardwerkende jongedame, met een levensdoel. In werkelijkheid is ze omringd door diepgeworteld verdriet en een onzekerheid die haar met de dag verteerd.

Het wordt een pikante ontmoeting vol bedrog en onverwachte gevoelens die verder gaan dan het oppervlakkige. Maar is er een kans op slagen als iets met een leugen begint?

Recensie

Het is erg fijn dat Valarie en Lucas ook in dit boek voorbij komen want na de laatste 3 delen wilde ik zeker nog geen afscheid van ze nemen.

Belogen leven gaat verder met Brian en Rose. Brian ziet Rose als zij een video sollicitatie gesprek heeft. Hij vraagt aan zijn medewerker of hij ervoor kan zorgen dat Rose op gesprek kan komen bij het gebouw zelf. Rose is erg blij dat zij op tweede gesprek mag komen bij haar droom bedrijf. Als Brian en Rose elkaar ontmoeten is hij niet de baas van het bedrijf maar gewoon iemand die als ZZPer werkt. Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoeten merk je de spanning die tussen hun aanwezig is. Brian dacht dat Rose heel anders was en Rose wilt graag meer te weten komen over deze mysterieuze man

Naar mate het verhaal zich vordert krijgen ze gevoelens voor elkaar. Dat is voor Brian verwarrend omdat hij 1) nooit verliefd wordt en 2) omdat hij heeft gelogen over wie hij is. Als Rose in een gevaarlijke situatie terecht komt kan Brian niet anders dan haar helpen.

Net als deel 3 heb ik deel 4 mogen proeflezen. Dat vond ik erg leuk om te doen. Sommige Belgische woorden herkende ik niet en deze heeft Sara aangepast zodat het toch te begrijpen werd. De verhaallijn is weer spannend, het is vlot geschreven en leest ook erg makkelijk weg. Ik werd mee gesleurd in het verhaal en vond het lastig om het boek weg te leggen. Omdat ik zeker weet dat er een vervolg op komt geef ik nu 4 sterren. juist omdat ik erg graag wil weten hoe het verder zal gaan met Brian en Rose. 

Beoordeling
4/5
Boek Informatie
Kopen

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Verschenen:
ISBN Ebook:

Sara Sparkel
Belogen leven
Leven #4
New Adult
Eigen beheer
augustus 2019
1230003344880

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties