Over mij

Welkom!
 
Op 1 oktober 2020 ben ik Jen’s Place gestart. Ik had hiervoor een andere website (Jennysboekenblog) waar ik voornamelijk recensies deelde. Omdat ik toch ook meer wilde gaan bloggen ben ik overgestapt naar een nieuw domeinnaam met een hele nieuwe stijl. Op deze website kunnen jullie nog steeds mijn recensies lezen maar nu ook steeds meer persoonlijke blogs.

Wie ben ik?

Ik ben Jenny, ik ben geboren in Haarlem op 28 oktober 1985 (nu 35 jaar oud) en daar woon ik nog steeds.

Momenteel ben ik werkloos door een (chronische) schouder blessure. Tot maart 2020 (toen brak de corona uit) werkte ik in een kringloopwinkel. Wat ik precies zou willen doen, weet ik nog niet. Ik heb op dit moment een jobcoach waar ik samen mee kijk wat ik kan gaan doen.

Ik heb een broertje van nu 31 jaar, die in Brabant woont. Samen met zijn 2 dochters. Mijn ouders wonen in de buurt en zijn al 41 jaar getrouwd.

Ik ben gek op dieren, vooral katten, al heb ik sinds mei 2020 helaas zelf geen katten meer. Die zullen in de toekomst zeker weer komen.

PF_JP
Ik heb een hele lieve vriend, Sven, en wij zijn sinds 14 april 2020 samen. We kennen elkaar via ons oude werk bij de kringloopwinkel. Al langere tijd vond ik hem erg leuk, alleen durfde ik de stoute schoenen niet aan te trekken. Toen ik wist dat het voor mij ging ophouden had ik eindelijk de moed en zijn telefoonnummer gevraagd. Zo zijn we privé met elkaar gaan afspreken en nu kunnen we niet meer zonder elkaar.
 
We wonen op dit moment niet officieel samen, maar leven in twee huizen, tot wij ons eigen huisje samen hebben gevonden.

Lezen

Ik ben erg gek op lezen. Hoeveel ik lees dat wisselt momenteel heel erg. Dit heeft meerdere oorzaken, al probeer ik dit steeds meer op te pakken. (want ik mis het stiekem toch wel) Als ik lees dan het liefst op de bank, in bed of als ik met het openbaar vervoer reis. Mijn favoriete genre is toch wel New Adult. Al lees ik ook andere genres tussendoor. Mijn “nog te lezen lijst” staat dan ook behoorlijk vol met van alles. Ik deel graag mijn recensies met jullie hier op de website. Of een boek nou geleend is bij de bibliotheek, gekocht of gekregen is, ik schrijf altijd een eerlijke recensie.

Vroeger spaarde ik alle jeugd/Young adult boeken van Carry Slee. Deze heb ik ook nog steeds in mijn bezit. Niet allemaal maar wel heel veel. Momenteel zijn er meerdere auteurs die ik erg goed vind en kan ik niet een auteur noemen die echt mijn favoriet is.

Schrijven

Naast het lezen vind ik het ook leuk om te schrijven. Soms komen er verhalen in mij op die ik dan graag wil uitwerken. Maar op de één of andere manier krijg ik ze nooit op papier. Wie weet dat er ooit een verhaal toch op papier komt en kan ik deze met jullie delen. In de tussentijd vind ik het ook leuk om juist de dingen die ik momenteel doe en/of mee maak met jullie te delen. Dus er zullen regelmatig blogs voorbij komen.

Bedankt!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn website te lezen en blijven volgen.

Heb je een vraag? Of wil je dat ik een boek lees voor een recensie? Vul dan het contactformulier in.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties