Welkom op mijn website!

Mijn naam is Jenny, ik ben 35 jaar en woon in Haarlem. Ik heb een hele lieve vriend waar ik op dit moment nog niet mee samenwoon, maar we brengen wel veel tijd samen door. Momenteel ben ik werkloos door een (chronische) schouder blessure. Tot maart 2020 (toen brak de corona uit) werkte ik in een kringloopwinkel. Ik ben gek op dieren, vooral katten, al heb ik sinds april 2020 helaas zelf geen katten meer. Die zullen in de toekomst zeker weer komen.

Ik ben erg gek op lezen. Hoeveel ik lees dat wisselt momenteel heel erg. Dit heeft meerdere oorzaken, al probeer ik dit steeds meer op te pakken. (want ik mis het stiekem toch wel) Als ik lees dan het liefst op de bank, in bed of als ik met het openbaar vervoer reis. Mijn favoriete genre op het moment is toch wel New Adult. Al lees ik ook andere genres tussendoor. Mijn “nog te lezen lijst” staat dan ook behoorlijk vol met van alles. Ik deel graag mijn recensies met jullie hier op de website. Of een boek nou geleend is bij de bibliotheek, gekocht of gekregen is, ik schrijf altijd een eerlijke recensie.

Vroeger spaarde ik alle jeugd/young adult boeken van Carry Slee. Deze heb ik ook nog steeds in mijn bezit. Niet allemaal maar wel heel veel. Momenteel zijn er meerdere auteurs die ik erg goed vind en kan ik dus niet 1 auteur noemen die echt mijn favoriet is.

Naast het lezen vind ik het ook leuk om te schrijven. Soms komen er verhalen in mij op die ik dan graag wil uitwerken. Maar op de één of andere manier krijg ik ze nooit op papier. Wie weet dat er ooit een verhaal toch op papier komt en kan ik deze met jullie delen. In de tussentijd vind ik het ook leuk om juist de dingen die ik momenteel doe en/of mee maak met jullie te delen. Dus er zullen regelmatig blogs voorbij komen.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn website te lezen en blijven volgen. Laat vooral een berichtje achter in het gastenboek, dat vind ik altijd erg leuk om te lezen. Heb je een andere vraag? Of wil je dat ik een boek lees voor een recensie? Vul dan het contactformulier in.