Films: Verliefd op Cuba

Beschrijving

De temperatuur loopt hoog op in deze zomerse romcom​! Loes is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter gaat trouwen met een Cubaan, boekt ze de eerste vlucht om haar op andere gedachtes te brengen. Eenmaal daar leert ze meer over de liefde dan ooit verwacht.

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen daar haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Trailer
Informatie

Release:
Genre:
Duur:

14-02-2019
Nederlands / Romantiek
107 minuten

Ik zat te kijken in de NPO start app of er nog iets leuks op te vinden was. Daar kwam ik deze film tegen. De film was nog maar 1 dag te zien, dus ik had het meteen opgestart.

Ik wist niet precies waar de film over zou gaan. Had een beetje gezien wat de cast was, en dat vond ik leuke acteurs. De film wordt bestempeld als Romantisch, maar ik zou het meer een Romantische komedie noemen. Want wat heb ik gelachen soms. De chemie tussen Susan Visser en Jan Kooijman is ook erg leuk om te zien.

Het is zeker niet de beste film die ik ooit gezien heb, maar toch zou ik de film aanraden.

Rating

Deze film krijgt het aantal sterren van:

7.5/10
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties