Blogtour recensie: Wild

Auteur:
Titel:
Serie
:
Genre
:
Uitgever:
Pagina’s
:
Verschenen
:
Waardering:

Cecilia Campos
Wild
Bad Girls #5
New Adult
Cecilia Campos
294
Januari 2021

5/5

Cecilia Campos had mij gevraagd of ik mee wilde doen aan de blogtour van haar nieuwe boek Wild. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Ik heb genoten van het boek. Hieronder vertel ik in mijn recensie waarom.

Flaptekst

Noa
Sterk, zowel fysiek als emotioneel; slim; loyaal; vriendelijk; grappig: mijn droomman in slechts een paar woorden en tevens de man die niet bestaat. Na vele exemplaren te hebben getest is dat toch wel mijn definitieve conclusie. Mijn veel te aantrekkelijke persoonlijke begeleider is de enige die een beetje in de buurt komt. Maar niet helemaal, want hij wijst me telkens af. Dat kan ik niet over me heen laten gaan. Ik bedoel… misschien is hij mijn droomman wel niet, maar dat wil niet zeggen dat ik zijn droomvrouw niet kan zijn. Toch? Of hij dat wil of niet.

Deff
Ik weet dat ik niet voor haar moet vallen. Er zijn honderden redenen om niet aan dit gevoel toe te geven. De belangrijkste is dat ze mijn patiënt is. Ze is wild, roekeloos en als ze doorgaat met haar baldadige gedrag gaat het niet goed met haar aflopen en zal ik het allemaal gade moeten slaan zonder er iets aan te kunnen doen. Maar ik kan haar niet aan haar lot overlaten. Haar behandeling is voorbij. Toch kan ik niet stoppen aan haar te denken. Waarom kan ik dit gevoel niet stoppen? Ik droom zelfs over haar en de dromen zijn zo levendig…

Recensie

Het verhaal begint met een proloog. Dat wordt verteld vanuit Noa. Op dat moment is zij met een persoonlijke missie (wat te maken heeft met Deff) bezig. Dat maakt meteen nieuwsgierig naar meer.

Noa wilt nog één avond genieten voordat zij naar de afkickkliniek moet. Dat doet zij in een plaatselijke bar in de buurt. Daar ontdekt zij Deff. Noa schrikt dan ook als zij bij de afkickkliniek aankomt en ontdekt dat Deff daar werkt. En het ergste van alles is nog, hij wordt haar persoonlijke begeleider.

Noa komt over als een zelfverzekerde vrouw. Die weet wat zij wilt en ook weet hoe het moet. Noa is verslaafd aan drugs om haar leven te kunnen leven zoals zij momenteel doet. Haar grootste missie is het redden, maar ook het verbeteren van de wereld. Sebastiaan stuurt haar naar Nederland om te gaan afkicken in de beste kliniek die er bestaat. Hoe verder je in het verhaal komt, hoe meer je komt te weten waarom zij dit leven wilt. Langzaam brokkelen de muren rondom haar af. Dit alles komt door Deff.

Ik ben Noa. Computer nerd, sexy father fucker, wilde chick en digitale krijger. Mijn missie is de wereld redden en verbeteren. Dat is inclusief mijn sexy persoonlijke begeleider Deff de Groot. Aangenaam.

Deff is volgens Noa een verantwoordelijke/saaie man. Deff heeft regelmaat en structuur in zijn leven. Maar hij is alles behalve saai. Hij valt op Noa, maar als haar persoonlijke begeleider moet hij afstand houden. En er speelt nog een andere reden. Dat is moeilijk voor Deff en je leeft erg met hem mee. 

Het begin van het verhaal speelt zich voornamelijk af in en rondom de afkickkliniek. Naar mate het verhaal vordert verspringt de tijd in de toekomst. Aan de ene kant is het jammer om niet te weten wat daar tussen zich heeft afgespeeld. Aan de andere kant wil je ook gewoon weten hoe het verder zal gaan aflopen.

Ik vind de cover ook weer prachtig. Het is erg sprekend met mooie gouden tekst. Ik koop nooit een boek op basis van een cover maar ik zou deze zeker wel oppakken.

Ondanks dat het een beetje voorspelbaar is hoe het gaat aflopen, is het verhaal erg goed uit gewerkt. Door sommige gebeurtenissen wordt je op het verkeerde been gezet. Dat is zeker een plus punt.

Als het einde nadert wil je eigenlijk niet dat het stopt. Gelukkig is er een epiloog waardoor het verhaal goed en mooi afgerond wordt.

De schrijfstijl van Cecilia is weer zoals altijd prettig. Het verhaal wordt afgewisseld met humor en serieuze stukken. Ook de erotische stukken ontbreken niet. Toch hadden deze niet de overhand. Waar ik toch altijd een voorkeur aan geef is als een verhaal vanuit beide personages verteld wordt, dat gebeurd hier ook zeker. Soms komt er ook een stukje van Sebastiaan langs. Een fijne en leuke afwisseling.

Conclusie

Ik vind beide personages erg leuke personen. En ik kan wel zeggen dat Noa (samen met Deff) mijn grote favoriet is van de Bad Girls reeks. Het is een erg goed verhaal met mooie en minder mooie kanten. Dat maakt het voor mij compleet. Daarom geef ik dit boek 5 sterren en zou ik het iedereen aanraden om te gaan lezen. Wild is los te lezen. (dat is alleen geen advies van mij)

Overtuigd?
Schaf dit boek dan aan
via onderstaande links.

Jouw beoordeling!

Bedankt voor het lezen. Beaming Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.20.198.15

Hoeveel sterren geef jij deze recensie?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
(1 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 5)
Laden...
Sharing is caring!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties