Bioscoop: Alles is zoals het zou moeten zijn

Beschrijving

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris’ vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt.

Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris’ prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terugkomt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Trailer
Informatie

Release:
Genre:
Duur:

06-08-2020
Nederlands / Komedie
108 minuten

Via Facebook zag ik dat er testdagen waren bij de nieuwe bioscoop van Kinepolis in Haarlem. Laat die nou vlakbij zitten. Voor 2.50 euro per persoon had je al een kaartje. En dat kon je ook weer inleveren voor iets uit de shop. Dus je kon eigenlijk gratis naar de film toe. Ik had Sven gevraagd of hij met mij mee wilde, gelukkig wilde hij dat wel. Beaming Face with Smiling Eyes on WhatsApp 2.19.352

We waren wat te vroeg en moesten nog even wachten tot de zaal open ging. We zaten in zaal 4, die niet heel groot was. Tijdens het bestellen van de kaartjes konden we ook meteen kiezen waar we wilden zitten. Ik had gekozen voor rij 5, stoel 7+8. Dat waren erg fijne plekken omdat je in het midden zit. Er waren naast ons nog 11 mensen. Ik heb nog nooit in zo’n lege bioscoop zaal gezeten. Rolling on the Floor Laughing on WhatsApp 2.19.352

De film zelf vond ik erg leuk. Een goed verhaal, goeie acteurs en ja veel humor. Natuurlijk zit er ook een stukje romantiek in. Dat kan je niet missen in zulke films. Wil je een leuke film zien waar je niet te veel bij hoeft na te denken? Dan kan ik je deze zeker aanraden.

Rating

Deze film krijgt het aantal sterren van:

9/10
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties